Aktywne Wpisy

tojapaweu +145
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +345

źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki to normalnie dostanie plaskacza na pysk. Z bukmacherki pomimo że rzadko gram jestem historycznie 22k na plusie a na takim sp500 nigdy, powtarzam nigdy nie widziałem jeszcze zielonego koloru cały czas leci w dół. Mecze chociaż można przewidzieć, analizujesz dyspozycję danego dnia zawodników, motywacje, kontuzje, formę składu, a sytuacji na rynkach już nie przewidzisz bo to jest właśnie prawdziwa loteria czy orangutan wstanie lewą czy prawą nogą
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Dzięki...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: giełda jest lepsza od bukmacherki
Bez tego, to możesz nakręcony marzeniami, co najwyżej hajsem z bierzmowania czy z osiemnastki zebranej od rodziny się pobawić albo żyć od wypłaty do wypłaty z kołchozu, zasilając co miesiąc
@mirko_anonim: wróci jak małpa wróci na Sumatrę
@mirko_anonim: giełda jest lepsza od bukmacherki, bo możesz odzyskać chociaż część kasy