Aktywne Wpisy
yawoor724 +60
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +1080
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Znajomi i rodzina odradza twierdząc ze szkoda wydawać na taki samochód tyle kasy skoro w tej cenie można mieć Audi albo BMW. Może nie ma sensu zaprzątać sobie tym głowy ze względu na problemy w razie awarii? #motoryzacja
źródło: comment_1610024271rJimL08iCUObNooHGYQYbF.jpg
Pobierz@yanbar: No to musisz mieć ogromnego pecha, albo kupiłeś auto w którym wcześniej nic nie było naprawiane. Jak diesel to pewnie robisz dużo kilometrów i to zwiększa koszty, ale i tak, gdybym pakował co rok 30k w utrzymanie zwykłego auta to poważnie zacząłbym się zastanawiać czy ze
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Na codzień życie z tym autem czasami może być uciążliwe, nie tylko ze względu na tak prozaiczną i w sumie marginalną przy tym samochodzie rzecz jak spalanie.
@Janusz_z_Rivii: True that. Wielu ludzi w tym kraju jeszcze bardziej wykazuje postawę zastaw się a pokaż niż