Wpis z mikrobloga

@DamianeX1X: Chłopie, jeden z kolegów wyżej dobrze Ci napisał, ten tekst o "mądrej i ułożonej" jest tragiczny, powstrzymaj się od takich "komplementów", szczególnie jeśli jeszcze do tej pory się nie spotkaliście i jej nie znasz tak naprawdę. Nie proś też kobiety o uwagę pisząc żeby się odezwała, sprawiasz wrażenie kogoś needy, że Ci zależy. Ograniczyłbym też emotki, nie jesteś chyba jej koleżanką. Dwa dni rozmowy i kilkanaście wiadomości wymienionych to
  • Odpowiedz
@DamianeX1X: nie kadź jej na samym wstępie. Na komplementy każdy musi sobie zasłużyć a Ty rzucasz nimi już 2 dnia. Słabe to i trąci desperacją.
A dziewczynę sobie odpuść. Mówię Ci to ja 37 latek, który zawierał setki znajomości internetowych z dziewczynami. Zasada jest taka - jeśli dziewczyna nie wykazuje inicjatywy żadnej i czujesz, że Cię olewa to sobie odpuszczasz. Bez wyjatku.
  • Odpowiedz
@DamianeX1X: sporo takich rozmów toczyłem, aktywnych. Po przestaniu zaczynania rozmów w magiczny sposób znajomości się urywały. Jeśli nie masz problemu z spotkaniem to zaproponuj, a jeśli masz to urwij wątek i sprawdź czy jest w stanie napisać pierwsza.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@DamianeX1X:

Diagnoza prosta, jak sama z siebie się nie odzywa mimo, że ty to robisz to się jej nie spodobaleś, prawdopodobnie służysz jej dla atencji może też jako tampon emocjonalny.

Druga sprawa "jak chcesz i będziesz miała czas to odezwij się jutro" takie teksty pisze zazwyczaj osoba, która czuje się niżej jeśli chodzi o wartość matrymonialną (z drugiej strony w tym przypadku jesteś w jakimś stopniu usprawiedliwiony, gdybyś czuł się
  • Odpowiedz
@Wdermn: mój ojciec jest wrażliwy i szukam kogoś podobnego, ale wg ciebie wrażliwy to synonim cipkowy? To żart.
Mój ojciec po prostu nie zachowuje się jak neandertalczyk.
  • Odpowiedz