Aktywne Wpisy
dexterpol +313
mpetrumnigrum +370
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
To już ostatni wpis gdyż jesteśmy w Polsce.
Dziękuję że czytaliście i plusowaliście moje wpisy.
100km od granicy 50km po zatankowaniu nagle Simson zrobił podczas jazdy Buuuuu przy prędkości 55km/h. Pomyślałem sobie że paliwa zabrakło ale przecież tankowałem niedawno jednak postanowiłem przełączyć na rezerwę. Kranik mam przy lewej nodze więc schylam się i lewą ręką podczas jazdy macam kranik. W
To już ostatni wpis gdyż jesteśmy w Polsce.
Dziękuję że czytaliście i plusowaliście moje wpisy.
100km od granicy 50km po zatankowaniu nagle Simson zrobił podczas jazdy Buuuuu przy prędkości 55km/h. Pomyślałem sobie że paliwa zabrakło ale przecież tankowałem niedawno jednak postanowiłem przełączyć na rezerwę. Kranik mam przy lewej nodze więc schylam się i lewą ręką podczas jazdy macam kranik. W
źródło: temp_file8264854694707087152
Pobierz

Czy zarabiajac 8 tysiecy na reke za 10h pracy tygodniowo szukalbys dodatkowej pracy?
@goferek: pracuje w it wiec kolejna praca tez bylaby dobrze platna, prawdopodbnie duzo lepiej niz ta. Porezygnowalem ze wspolpracy i zostal mi tylko ten kontrakt, ale zaczyna sie mi nudzic w zyciu
@Sok_Mandarynkowy: z nudow wzialem sie za serwisowanie agd, ale tam tez mozna niezle zarobic, typu 300-600 dniowki za naprawy plyt indukcyjnych, lodowowek, piekarnikow i zmywarek.
@brakloginuf: o panie. Wygrałeś życie. Będąc w Twojej sytuacji pochłaniałbym książki i filmy dla rozrywki. Nigdy by mi się to nie znudziło.
@freshpiotrek: ciezko jednoznacznie odpowiedziec, bo kiedys robilem to hobbystycznie czasu nie liczac, a pozniej sie okazalo ze to jedna z najlepiej oplacanych branz. Wiec u mnie nie bylo zmudnego etapu nauki. Poza komputerami duzo dlube tez w elektornice oraz motoryzacji, a suma summarum wyszlo ze te branze tez sa dochodowe.
@MEKORRO: ogolnie mysle ze nie jest to jednak takie latwe, bo wszedzie gdzie wchodza duze pieniadze to zazwyczaj jest juz zajazd umyslowy. Typowy programista 15k nie ma wcale fajnej pracy, tylko musi z---------c. Najbardziej mnie denerwuja wieczne spotkania, rozmowy i bardzo rozdeobniona ewidencja wykonanych zadan, a tak wyglada praca w typowym software house. Nie daj boze jeszcze trafisz
@Faynem: w zeszlym roku sprobowalem, po 2 tygodniach zrezygnowalem. Szkoda mi bylo zycia i zmeczonej glowy.
Komentarz usunięty przez autora