Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 359
@pwl86: Niestety w różnych wariantach takie bzdury robią się coraz popularniejsze. Podczas świąt też wysłuchałem - o zgrozo od młodych ludzi - może nie aż takie idiotyzmy, ale inne teorie o szczepionkach i 5g itd. Wydaje mi się, że przyczyna jest taka, że mam się tylko wydawało że społeczeństwo wyrosło z wieków ciemnych. W rzeczywistości mnóstwo ludzi nadal tam tkwi tylko dawno temat jakiekolwiek szczepionki czy choroby nie był tak
  • Odpowiedz
@kasza332: Masakra xD ale jak jedna znajoma szur ostatnio opublikowała filmik, że przy tym publicznym robieniu szczepionki nie jest używana prawdziwa strzykawka, tylko taka zabawka, gdzie igła się chowa xD
  • Odpowiedz
@kasza332: może nie jest jak trojan tylko jak Prometeusz i da nieśmiertelność i supermoce Bóg nie będzie potrzeby a marszałek Senatu zaraz zacznie rzucać pielegniarkami
  • Odpowiedz
Dobry scenariusz do anime.
Kami-bóg dał ludziom integralny genom by nie przemieniali się z powodu antycznego grzechu w potwory, ale pewne korpo odkryło tajemnicę i zaczęło eksperymentować z mutacjami ludzi poprzez szczepionki...
  • Odpowiedz