Wpis z mikrobloga

#pytanie #pytaniedoeksperta #ciekawostki #dziwnerzeczy #ufo # #historia #truestory #ciekawehistorie #tajemnice
Macie jakieś ciekawe historie ze swojego życia, ale takie prawdziwe jakieś takie tajemnicze, mroczne i intrygujące, takie wiecie zagadkowe o np. Jakichś dziwnych ludziach, wydarzeniach, znalezionych przedmiotach, budynkach czy o ufo, duchach, tajemniczych zbrodniach, historii ii wojny, lub może o jakichś dziwnych miejscach z waszej okolicy!?
(ʘʘ)||( _)()
DziecizChoroszczy - #pytanie #pytaniedoeksperta #ciekawostki #dziwnerzeczy #ufo # #hi...

źródło: comment_1608858272wvpRt2syfdKI2Z1FybYZ0c.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dzieci_z_Choroszczy: opiszę jedną najbardziej tajemniczą (drugą mogę wytłumaczyć snem, a trzecią znam tylko z opowieści). Tego lata wybrałem się nocą w pola przy lesie oglądać Starlinki (te satelity Elona Muska) i tak sobie leżę, patrzę w niebo a tu taki wielki czarny cień leci tak bardzo szybko łukiem po niebie i znikł. Na początku w ogóle myślałem że może to ta satelita była XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
@Dzieci_z_Choroszczy: Gdy miałem jakieś 7 lub 8 lat wraz z kolegami z podwórka mieliśmy stałe miejsce zabaw, w środku małego lasu, był tam stary opuszczony dom itd. Graliśmy tam w podchory, chowanego no i spędzaliśmy po prostu czas. Pewnego dnia gdy pojechaliśmy na to miejsce na drodze prowadzącej do tego domu stały trzy samochody, dość luksusowe jak na tamte czasy. Podeszliśmy bliżej, żeby zobaczyć co tam sie dzieje i przez
  • Odpowiedz
@Dzieci_z_Choroszczy: jak w wakacje lata temu idę sobie na przystanek autobusowy. Wszędzie pousto, godzina jakaś popołudniowa i nagle podjechała karetka, wyrzucili jakiś worek i pojechali. I ja tak stoję i takie wtf. I w pierwszej chwili miałem "może tam jest coś wartościowego i dostanę pieniądze za oddanie tego" XD ale to było tuż po zamachach to wolałem nie ryzykować
Później przeglądałem internet czy było coś o tym ale cisza
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Dzieci_z_Choroszczy: Rozkminialismy to bardzo dlugo i doszliśmy do wniosku, że to były jakieś porachunki mafijne, a w tych torbach mogły być wyprane pieniądze. No ale wiesz, byliśmy wtedy dziećmi i może po prostu popłynęliśmy z wyobraźnią.
  • Odpowiedz