Wpis z mikrobloga

@biamiVajs: Działamy według aktualnego rozporządzenia.
Jeżeli jesteś klubowiczem, powinieneś otrzymać już SMS z informacją. Jeżeli nie jesteś, a chciałbyś być. Odezwij się do recepcji najbliższego klubu.

My ze swojej strony aktualnie zabezpieczamy przede wszystkim własnych klubowiczów. Pozostali mogą kontaktować się z recepcją telefonicznie lub osobiście!

Pozdrawiam Cię serdecznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Xtreme_Fitness_Gyms: właśnie to samo dostałem ze swojej siłowni, że działają zgodnie z rozporządzeniem i nie wiem czy oznacza to że będę mógł chodzić normalnie czy trzeba spełniać ten wymóg bycia w kadrze czy czegoś innego.
  • Odpowiedz
@biamiVajs: Ciężko mi na prawdę powiedzieć w jaki sposób będzie działać Twoja siłownia, na jakich zasadach.

Nasza będzie DZIAŁAĆ i będzie OTWARTA dla WSZYSTKI osób spełniających warunki wyszczególnione w rozporządzeniu. Szczegóły otrzymali już nasi klubowicze. Przyszli mogą kontaktować się z recepcjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Xtreme_Fitness_Gyms: Jednak od Sosnowca do Kraśnika to trochę km jest xD Już byłem u was w Sosnowcu raz, całkiem fajnie. Macie kozackie talerze, te takie surowe, stalowe. Fajnie będą wyglądaly na siadach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz