Wpis z mikrobloga

@vlahbej: Akurat CLS podoba mi się na zewnątrz, ale w środku jak dla mnie jest zbyt... barokowy. Zgadzam się, że obecnie auta są zbyt podobne do siebie i czasem ciężko zgadnąć jakiej marki jest to samochód i pewnie jest tak jak piszesz, że coraz częściej to algorytmy projektują auta na podstawie tego co wybierają klienci.

@qusqui21: Uważaj, bo zaraz obrońcy marki premium Audi się na Ciebie rzucą ;)
  • Odpowiedz
@gucias: Ale jednak. Citroen C6 ,Alfa 159 i pewnie znajde pare innych przykładów autu które nie wyglądają jak inne i trochę się postarał producent w projektowaniu. A VW to wogole porażka. Zaprojektowali auto na podłodze bentleya z max wypasem jaki mógł być i dali budę powiększonego passerati. :)
  • Odpowiedz
@vlahbej: zapomniałem podkreślić, że mam na myśli głównie niemieckie samochody :) Francuzi i Włosi czasem jeszcze pozwalają sobie na ordobinę ryzyka. Alfa 159 faktycznie była wyjątkowym autem, Gulia też jest ładna, ale już trochę podobna do BMW, zwłaszcza z boku.
  • Odpowiedz
@niekompalityca: zgoda, ale chodziło mi bardziej o sytuacje gdy ktoś wybiera między jakimś modelem VW a Audi. Wiadomo, że jak ktoś szuka A8 to na VW raczej nie patrzy, bo nie ma tam modelu z tego segmentu.
  • Odpowiedz
tak niewiele się różnią xD skąd wy się bierzecie j----i ignoranci xD jak mnie w-----a to p---------e, ze audi to żadne premium i taki sam segment jak vw xD sam jeżdżę vw cc żebyś sobie nie pomyślał o mnie jak o fanboju audi

@niekompalityca: Audi to premium jak bierzesz coś powyżej A7.
A tak to VW, przymierzałem się do A5 i naprawdę to auto poza tym, że w sportline ładnie
  • Odpowiedz
@Fan_Morawieckiego: tak samo jak bmw i mercedes xD po prostu pewne marki samochodów produkują modele premium w przeciwieństwie do innych i tyle ale zrównywanie wv do audi/bmw/mercedesa jest wierutnym kłamstwem i boldupieniem biedakow w większości przypadków którzy by chcieli ale nie stać.
  • Odpowiedz
tak samo jak bmw i mercedes xD po prostu pewne marki samochodów produkują modele premium w przeciwieństwie do innych i tyle ale zrównywanie wv do audi/bmw/mercedesa jest wierutnym kłamstwem i boldupieniem biedakow w większości przypadków którzy by chcieli ale nie stać.

@niekompalityca: Nie wiem czy jestem biedakiem, wiem że wziąłem w tym miesiącu samochód osobowy o wartości katalogowej ćwierć miliona i spokojnie mogłem mieć wziąć BMW 5, E klasę albo
  • Odpowiedz