Wpis z mikrobloga

@Bodzias1844: Opracowałem kiedyś taki sposób na sąsiadów, ale nie zastosowałem go (stosowałem inne metody): naszczaj do butelki i rozlej im pod drzwiami / oblej drzwi. Będzie śmierdziało, a nawet jak zgłoszą policję to przecież krawężniki nie będą pobierali materiału genetycznego do badania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 77
@Bodzias1844: przypomniala mi sie podobna historia z innego forum. Gosc radzi OPowi: wez martwego szczura czy inne podobne, wrzuc go do blendera razem z maslanką, powstaly miks przelej do sloika lub szklanej butelki i zostaw na jakis czas. Potem wrzuc mu przez okno do auta, tak zeby sie stluklo.

ludzie to maja wyobraznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: byczku, no to inwestuj w hukinol. To skoncentrowany pot ludzki, używany jako odstraszacz na dziki. J---e niemiłosiernie, długo i ciężko się go pozbyć do tego stopnia, że w necie sprzedają też antyhukinol xD jedyne co musisz zrobić, to wstrzyknąć mu to do auta/mieszkania.
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: kurde, u nas kable światłowodowe do mieszkań są poprowadzone obok licznika energetycznego... do którego w bloku każdy ma dostęp, nie są na kłódkę. Oj gdyby ktoś mi uciął internet... bym się w-----ł ;)
  • Odpowiedz