Aktywne Wpisy

fornson23 +87
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz
Telgar +15
Korzystając z wolnego dnia od pracy, chciałem nieco ogarnąć samochód... Wyszło średnio (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #motoryzacja #szczecin
#zalesie #motoryzacja #szczecin
źródło: PXL_20251210_112741690.MP
Pobierz

Gdy jakiś czas opublikowali zaktualizowane wymagania z raytracingiem, to ich wyśmiałem, że dalej nie podali, dla ilu to jest klatek.
Zostałem zasypany komentarzami, że to przecież oczywista oczywistość, że to dla 60 fps, że 60 fps to standard bla bla bla.
I co się okazuje?
Na średnich ustawieniach nie ma na tej karcie nawet 40 fps. W STRZELANCE na ŚREDNICH, rozumiecie to?
Jak ten Day1 patch sklecony na szybko magicznie nie poprawi wydajności, to mamy ładne dymanko na preorderach przez CDPR.
#cyberpunk2077
źródło: comment_16073782815KwZHQyHh54xOIJqYkOcMW.jpg
Pobierz