Aktywne Wpisy

mariusz95gd +134
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
franekbo +660

źródło: comment_1607241482ewkqm2NhoUdNgLC3rzDUXk.jpg
Pobierz@StarySer: jak to nie?
No nie mów że nie słyszałeś
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1607257123kYiuqrNvGd9Zr3K24hxJrV.jpg
Pobierz@FrasierCrane: To nie jest poprawność polityczna tylko logiczne następstwo tego, że nie istnieje tylko jedna religia. Jak się nosa poza Polskę nie wyścibia to może jest to ciężkie do wyobrażania, jednak w kraju gdzie jest duży mix kulturowy jak USA nie trudno spotkać kogoś dla kogo święta Bożego Narodzenia
@ImYourPastClaire: ja widzialem filmik jak jakas feministka sie zesrala bo ktos do niej powiedzial "hello". poza tym - kartki z "merry christmas" przeszkadzaja ale juz maile z "happy ramadan" nie
@StarySer: Byłem kilkukrotnie świadkiem zdarzenia kiedy ktoś z USA poprawiał swoich kolegów i koleżanki na "happy holiday". U nas wersja „wesołych świąt” jest bardziej „uniwersalna” więc nie ma pretensji.