Aktywne Wpisy

Antorus +156
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

mhrok87 0
Zapytam szczerze jestem 87 i mnie przeraża mój wynik - jak jest z wami ?
Ilu waszych kolegów nie żyje?
- 1 29.7% (35)
- 2-3 41.5% (49)
- 4-5 16.1% (19)
- Więcej (wyjaśnij) 12.7% (15)

Cały wątek polecam:
https://twitter.com/K_Paczkowski/status/1331498918597816322
#prawo
źródło: comment_1606375923koKnSfC8ysmJJ5pJ9BFuUc.jpg
Pobierz@PositiveRate: Wysoka kultura korporacyjna i koledzy z zawodu :/
Komentarz usunięty przez autora
@PositiveRate: Jak ten aplikant zostanie kiedys szefem to bedzie robil ze swoim aplikantem dokladnie tak samo. I tak to sie kreci.( ͡° ͜ʖ ͡°) To samo jest z lekarzami, to
@wutermelon: o ile z tą przyzwoitą pracą się zgodzę, tak własna działalność na aplikacji jest piekielnie ciężka. Skąd wziąć klientów bez nazwiska, wiedzy, tytułu?
@wutermelon: legendarne były pytanie o historię architektury czy sztuki. Jak akurat nie lubowałeś się w tym samym kinie czy malarstwie co egzaminatorzy to był problem. Oczywiście ci co mieli się dostać dostawali normalne pytanie i były odpowiednio oceniane.
@Ogar_Ogar: Mnie kiedyś jakiś stary adwokat poprosił o wymienienie czterech polskich impresjonistów albo
@wutermelon: ale kto bierze pomoc prawną od magistrów przy nadpodaży adwokatów i radców? Ostatnio moje korpo zatrudniło
No fajnie. A ja znam adwokata, który prowadzi antykwariat i aplikanta na stanowisku z-cy kierownika działu prawnego w spółce kolejowej. Możemy sobie tak podawać przykłady ekstremalne i wyciągać ogólne wnioski o rynku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ten radca klepał spadki na pół etatu w kancelarii przez 3 lata, to