Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +508
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Szymon_w_Sieci +36
System kaucyjny to nie fanaberia – to normalność.
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
źródło: Pełne doniosłeś To puste też dasz radę
Pobierz

Cały wątek polecam:
https://twitter.com/K_Paczkowski/status/1331498918597816322
#prawo
źródło: comment_1606375923koKnSfC8ysmJJ5pJ9BFuUc.jpg
Pobierz@PositiveRate: Wysoka kultura korporacyjna i koledzy z zawodu :/
Komentarz usunięty przez autora
@PositiveRate: Jak ten aplikant zostanie kiedys szefem to bedzie robil ze swoim aplikantem dokladnie tak samo. I tak to sie kreci.( ͡° ͜ʖ ͡°) To samo jest z lekarzami, to
@wutermelon: o ile z tą przyzwoitą pracą się zgodzę, tak własna działalność na aplikacji jest piekielnie ciężka. Skąd wziąć klientów bez nazwiska, wiedzy, tytułu?
@wutermelon: legendarne były pytanie o historię architektury czy sztuki. Jak akurat nie lubowałeś się w tym samym kinie czy malarstwie co egzaminatorzy to był problem. Oczywiście ci co mieli się dostać dostawali normalne pytanie i były odpowiednio oceniane.
@Ogar_Ogar: Mnie kiedyś jakiś stary adwokat poprosił o wymienienie czterech polskich impresjonistów albo
@wutermelon: ale kto bierze pomoc prawną od magistrów przy nadpodaży adwokatów i radców? Ostatnio moje korpo zatrudniło
No fajnie. A ja znam adwokata, który prowadzi antykwariat i aplikanta na stanowisku z-cy kierownika działu prawnego w spółce kolejowej. Możemy sobie tak podawać przykłady ekstremalne i wyciągać ogólne wnioski o rynku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ten radca klepał spadki na pół etatu w kancelarii przez 3 lata, to