Wpis z mikrobloga

Przypominam tezy tego człowieka:
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
luke-mat - Przypominam tezy tego człowieka: 
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wyc...

źródło: image

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@luke-mat: Jak chłop po trzydziestce nosi skórzaną kurtkę w pomieszczeniu to wiedz, że zacznie p-------ć głupoty ( ͡° ͡°)
Poza tym, jeśli chodzi o schizo-ekspertów król jest tylko jeden.
Selina_ - @luke-mat: Jak chłop po trzydziestce nosi skórzaną kurtkę w pomieszczeniu t...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@luke-mat: jeszcze k---a ten nudziarz Budzisz chłop dzieci do spania w przedszkolu może usypiać tym swoim nużącym głosem. Nie da się go słuchać dłużej niż 3minuty i ton ostatecznego znawcy…
  • Odpowiedz
  • 329
@19216811: ja Budziszowi kiedyś powiedziałem, że powinien się nazywać "Zaśnisz" i włączam go jak nie mogę zasnąć i działa w 5 minut :)
Dostałem bana na X :)
  • Odpowiedz
  • 35
@luke-mat: Nie rozpędzaj się. Amerykanie nie usunęli jeszcze ŻADNEGO rządu antydemokratycznego. Nie są policjantami, bo chodzi im tylko o kontrolę nad produkcją i handlem ropy. Grają powoli, bo chodzi o Chiny. Siłą nie mogą, to zaczną Chiny dusić sposobem. Brakami ropy. USA nie robi nic, dla nikogo, poza Izraelem. A to z wiadomych powodów.
  • Odpowiedz
-Amerykanie tracą prymat

-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę

-Amerykanie będą się izolować

@luke-mat: ogólnie od tego roku i Wenezueli trochę zmienił zdanie jak go uważnie posłuchać i nie wyklucza, że Amerykanów interesuje gra o pełną stawkę. ogólnie lubię go słuchać, ale mam dystans i wiem, że zdarza mu się pitolić od rzeczy
  • Odpowiedz
  • 0
@luke-mat: ale abstrahując od wszystkiego, gdyby tylko USA rządził ktoś przewidywalny/normalny to większość rzeczy nawet bartosiska by się zgadzała.
  • Odpowiedz
Budziszowi kiedyś powiedziałem, że powinien się nazywać "Zaśnisz" i włączam go jak nie mogę zasnąć i działa w 5 minut :)

Dostałem bana na X :)

@luke-mat: XD
  • Odpowiedz