Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1103
Jak to jest, że prawaków zawsze wszyscy prowokują i wszyscy są winni tylko nie oni sami? XD co w tym roku? Barierki na trasie?
#marszniepodleglosci
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polik95: no to jest podobna idiotyczna narracja do strajku kobiet - no tak, wychodzimy na ulicę żeby trochę ludzi w pandemie więcej umarło ALE to pis nas sprowokował
  • Odpowiedz
@polik95: no ok, masz pewnie inne podejscie do pandemii. dla mnie idiotyzmem jest to i to, no ale ofc gdyby nie pandemia to większym idiotyzmem byłby ten marsz niepodległosci
  • Odpowiedz
@KorWojci akurat z tym nie trafiłeś :D uzalajacych się nad sobą i życiem jest najwięcej rozpieszczonych lewicowych hipokrytów :) trzym się! nie mam zamiaru drążyć dyskusji. Mam dzieci, o które się boję. Życie w lewą kim świecie nie jest takie kolorowe jakie głoszą. I powtarzam nie jestem katolikiem, ale posiadam jakieś wartości, z którymi chce dozyc spokojnej storosci czego życzę moim dzieciom
  • Odpowiedz
@KorWojci jeżeli moi dziadkowie o to walczyli to dla mnie jest bardzo ważne, aby nie być gorszym od Niemca i ruska, który starał się trzymać nas pod butem. Lewactwo ma to najwidoczniej w dupie i całe życie ludzkie. Ty jako Polak nigdy nie będziesz prawdziwym Niemcem choćbyś sobie to wyobrażał jak zawsze
  • Odpowiedz