Wpis z mikrobloga

@KorWojci A wg Ciebie ma być to Wielkanoc skoro ja i Ty jesteśmy nie wierzący? Ja w przeciwieństwie do Ciebie urodziłem się w rodzinie z honorem i tradycjami, które od zawsze trzymaly ten kraj w kupie. Z takimi jak Ty wychowanymi na jutubie i jakiś zboczeniach, poniewirajacymi ludźmi którzy walczli o ten kraj, żeby Twoi rodzice mogli żyć w spokoju, mówiąc we własnym języku to jest jakieś nieporozumienie człowieka. Tak samo gardzicie
@Matti28: Nie wiem, może urodziny, rocznica ślubu, jakaś inna okazja? Szkoda, że Twoi przodkowie tak walczyli żebyś mógł pisać we własnym języku, a kaleczysz go bardziej niż dziecko po podstawówce. Nie wychowałem się na YouTube i zboczeńcach, ale ładnie się tu przedstawiłeś jako szur z oblężonej twierdzy.
@KorWojci kaleczę, bo pisze na szybko z takim imbecylem. Rocznicę ślubu mam w sobotę, a ty sobie lepiej zwał pod pilkazykow w Fifie 21, bo ciężko jest w tych czasach uprawiać sport, a lepiej go oglądać tak samo jak inni grają w grę na PC xD
@Matti28: Nic mnie nie obchodzi kiedy masz rocznice, choć współczuje wybrance (lub wybrankowi, nie oceniam). O nie, ludzie grają w gry xD powiem więcej, ludzie grają w gry i, uwaga, uwaga, to nie znaczy, żenię uprawiają sportu.