Wpis z mikrobloga

@polik95 a zeszłoroczny marsz jaki był? Lewakom nie podobało się to, że było za spokojnie i sami próbowali prowokować choć im to nie wyszło. Teraz nie wyszła większość rodzin, żeby ŚWIĘTOWAĆ POLSKĄ NIEPODLEGŁOŚCI przez pandemie. Dla mnie odzyskanie niepodległości jest jednym z ważniejszych świat, choć nie jestem wandalem niszczącym czyjas własność. Lewactwo może stadami wychodzić na ulicę, a normalni ludzie już nie... Co się #!$%@? z wami dzieje
@KorWojci akurat z tym nie trafiłeś :D uzalajacych się nad sobą i życiem jest najwięcej rozpieszczonych lewicowych hipokrytów :) trzym się! nie mam zamiaru drążyć dyskusji. Mam dzieci, o które się boję. Życie w lewą kim świecie nie jest takie kolorowe jakie głoszą. I powtarzam nie jestem katolikiem, ale posiadam jakieś wartości, z którymi chce dozyc spokojnej storosci czego życzę moim dzieciom
@KorWojci jeżeli moi dziadkowie o to walczyli to dla mnie jest bardzo ważne, aby nie być gorszym od Niemca i ruska, który starał się trzymać nas pod butem. Lewactwo ma to najwidoczniej w dupie i całe życie ludzkie. Ty jako Polak nigdy nie będziesz prawdziwym Niemcem choćbyś sobie to wyobrażał jak zawsze
@KorWojci no właśnie dla was Polacy nie mają prawa cieszyć się z odzyskania niepodległości, ale głoszenie się misiem polarnym i wychodzenie z tym na ulicę jest ok