Aktywne Wpisy

duzy_gracz +19
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +114
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

33/100 #100pytandociebie
(Jeżeli chcielibyście, żebym zadała jakieś konkretne pytanie, bo macie ochotę porozmawiać o tym w komentarzach, to śmiało piszcie do mnie)
Komentarz usunięty przez autora
Komunikacja - w jaki sposób przekazać jasno czego się chce (dużo osób ma problem z weź to i zrób tamto)
Radzenie sobie ze stresem - w jaki sposób możesz pokonać niemoc, stres, przełamać się w trudnych sprawach
Zdrowe życie - dlaczego sen jest warty każdej minuty, jedzenie zdrowo i co kiedy mam szkodzi, czemu monsterek to zły pomysł i jaka herbata da Ci ten sam efekt
Życie w społeczeństwie
@AZ-5: Takich rzeczy nie powinno się uczyć w szkole bo i po co. Nauka wchodzi dobrze kiedy coś nas dotyczy, potrzebujemy tego w praktyce. Dlatego niektórzy przez pół roku pobytu w obcym kraju ogarniają lepiej język niż po 15 latach nauki w polsce.
Wypełnianie pitów jest proste i tego nie da się zepsuć. Poza tym nauczą cię w pierwszej liceum, a pierwszego pita pewnie