Wpis z mikrobloga

@wanghoi: bo nie ja zrobilem sobie foty zeby pokazac jakie piekne kwiatki kupilem w 10 osób a za nimi grafiti na pół bloku. Trzeba mieć niezle nasrane zeby wydawać na takie pierdy pieniadze i jeszcze sie tym chwalić
  • Odpowiedz
@wanghoi czy macie samochody? Mieszkacie wszyscy w tym bloku? Ja wiem, że auta rozjeżdżają trawę w mieście i parkują byle gdzie, ale tak już w miastach jest, że nie ma gdzie zostawić auta, a ważniejszy jest parking od paru kwiatków.

Jedno tylko ładnie wygląda, drugie ma realny wpływ na twoje życie. Czy nie będziesz tracił ekstra 20 minut dziennie, żeby znaleźć parking dalej, chodzić na piechotę i jeszcze się martwić, czy
  • Odpowiedz
@wanghoi odezwał się ten, co na nie swoim terenie zrobił kwietnik. Nie bądź hipokryta. Trzeba było kwiatki sadzić tam gdzie trawnik jest, a nie na złość mieszkańcom, bo wy nie macie tego problemu co inni, więc niech się inni męczą.
  • Odpowiedz
@wanghoi trawnik masz po lewej tłuku. Może nie wiesz, ale trawa to roślinki i mają kolor zielony. Wyjeżdżona ziemia świadczy o jej użytkowaniu, czy to takie trudne?

Ale co ty się będziesz przejmował, przecież jesteś królem i władcą tamtego terenu, prawda? Skończony hipokryta.
  • Odpowiedz