@brak_nicku: a ja w sumie chciałbym zobaczyc jutro judd vs mareczek Ale tylko dlatego że mareczek się odgraża że bedzie polował na judda w następnym sezonie bo trumpowi będą odejmować się punkty (jeśli nie będzie wygrywał tych turniejów) i mareczek chce wrócić na 1 miejsce w rankingu Więc chcę zobaczyć jak już teraz sobie będą dawać klapsy ( ͡°͜ʖ͡°)
@notdot: mam nadzieję, że tym razem da radę. Jak nie, a wieczorem Trump pokona Higginsa (oby nie), to w finale będę musiał niechętnie kibicować Trumpowi
Jaka sytuacja zresetowała Wasze naiwne myślenie o tym, że dobro i ciężka praca zawsze wracają?
Od dziecka uczy się nas, że jeśli będziesz uczciwy, będziesz ciężko pracować i dawać z siebie wszystko, to świat w końcu to doceni. A potem wchodzisz w dorosłość i widzisz, że awans dostaje ten, kto głośniej krzyczy, zdrowie traci ten, kto najbardziej o nie dbał, a o sukcesie decyduje często zwykły przypadek albo to, z jakiej rodziny
Ale tylko dlatego że mareczek się odgraża że bedzie polował na judda w następnym sezonie bo trumpowi będą odejmować się punkty (jeśli nie będzie wygrywał tych turniejów) i mareczek chce wrócić na 1 miejsce w rankingu
Więc chcę zobaczyć jak już teraz sobie będą dawać klapsy ( ͡° ͜ʖ ͡°)