Wpis z mikrobloga

@kulass: do pewnego poziomu masz tylko tyle. Nie rozumiem jaki jest sens dzielić się spostrzeżeniami z ludźmi na stronie z śmiesznymi obrazkami jak wszystkie realne działania odbywają się face to face
  • Odpowiedz
Nie rozumiem jaki jest sens dzielić się spostrzeżeniami z ludźmi na stronie z śmiesznymi obrazkami jak wszystkie realne działania odbywają się face to face

@su1ik: To w takim razie po co dzielisz się swoimi spostrzeżeniami na wykopie zamiast działać face to face?
  • Odpowiedz
@kulass: @AnkieterPrzegrywu: na wykopie to ja trolluje, forma rozrywki. Zastanawia mnie jednak, dlaczego niektórzy udzielają się aktywnie nie mając w realnym świecie żadnych korzyści. Przecież za takie coś można w szeregach partii dostać granty. Organizujesz struktury i nie musisz robić dziurek, zaczynasz działać w środowisku gdzie masz realny wpływ i pełny wgląd w sytuację. Jest dobry przykład takiego fafluna XD nie wiem dlaczego odbierasz od razu to jako
  • Odpowiedz
@kulass: nie mówię, że dobrze trolluje bo na tej stronie nie trzeba tego dobrze robić żeby się pośmiać XD tylko jak ktoś robi to dobrze to w dzisiejszych czasach może z tego żyć, no i jeszcze musi umieć dupę wylizać odpowiednim osobom ale to pikuś XD
  • Odpowiedz