Aktywne Wpisy

karolina-oska +108
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

źródło: comment_1602133534YlwCEUdF6sNKdjYcT6fL4d.jpg
Pobierzźródło: comment_1602134524wWbxZECA04LPOpVydiCS4x.jpg
Pobierzźródło: comment_1602138674ug3VthF0mFsAi73S0RV8QF.jpg
Pobierz@su1ik: Czyli na tematy polityczne mogą wypowiadać się osoby pracujące w budżetówce? Bo tam praca polega na kontaktakcie z sołtysami i działaczami spolecznymi¯\_(ツ)_/¯
@su1ik: podejrzewam, że przebywam w środowisku na wyższym poziomie
@kulass: budżetówce XDDD jeśli tylko to ci do głowy przychodzi to niezły tłuk jesteś XD budżetówka to leszcze, chyba nawet gorzej niż typy od frezarek bo za minimalną tyrają XD możliwe, że na wyższym poziomie, w końcu ja mam do czynienia stale z partyjniakami, a to niekoniecznie wysoki
@su1ik: Patrz misiek zadałeś takie pytanie, więc odnosi się ono bezpośrednio do pracy, bo praca jednak nie definiuje z kim się zadajesz prywatnie.
Więc teraz prowadząc działalność gospodarczą, będąc wykładowcą na uczelni wyższej też nie koniecznie w pracy musisz mieć kontakt z sołtysami, politykami i działaczami społecznymi.
Stąd moja wrzutkao pracy w budżetówce
@su1ik: a to nie tu postawiłeś tezę, że osoba pracująca przy frezarkach nie ma prawa wypowiadać się na tematy polityczne?
@su1ik: Bo twoje kompleksy wyszły na wierzch. A do ich leczenia polecam psychologa nie serwis że śmiesznymi obrazkami.