Aktywne Wpisy

zajsty +125
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

źródło: comment_1601360070JumYy1y73KRC9fM7eNrvbO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jaki jest sens ostrzenia współczesnych żyletek?
Już pomijam cenę jednostkową.
Przecież obecnie żyletki są ze stali nierdzewnej i często mają platynowane krawędzie. Jedno takie ostrzenie i żyletka jest do wyrzucenia.
Taka ostrzałka ma sens przy żyletkach z blachy stalowej. Tylko raz, że są bardzo trudno dostepne, dwa że nie należą do jakoś zadziwiająco tańszych, a trzy....no kurde chciałoby mi się suszyć żyletkę tylko po to, żeby raz na jakiś
@wojtoon: Taki sam, jak przy chodzeniu do fryzjera nazwanego barberem, który ostrzyże cię tak samo, ale skasuje 2-3x drożej xD
Gościu, uwierz mi, że mam jakieś pojęcie o żyletkach bo tylko nimi się golę od kilkudziesięciu lat i trochę siedzę w branży.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/%C5%BByletka
Zdajesz sobie sprawę z tego, że żyletki z czystej stali węglowej praktycznie wyginęły kilka dekad temu? Pierwsze nierdzewki to
@wojtoon: A to od początku nie było tak, że żyletki z założenia miały być jednorazowe, a do ostrzenia jest brzytwa?
Komentarz usunięty przez autora
Chciałbym sobie prawdziwy pędzel kupić ale jakoś tak mi nie po drodze
źródło: comment_1601378478t7lY2M3CV7p8krlqV2PCQY.jpg
Pobierz