Aktywne Wpisy

nonszalancki +237
ruda_stuleja +180
Największe i najzabawniejsze kłamstwa Hulka Hogana.
Na pewno się tu odbił echem wczorajszy występ Hulka Hogana na wiecu Trumpa. Chciałbym więc wam nieco nakreślić kim dokładnie jest Hulk Hogan i dlaczego IMO ma to pewne znaczenie dlaczego ktoś taki jak on się na tym wiecu pojawił.
Pozwolę sobie z miejsca zatagować tu #gruparatowaniapoziomu bo post będzie długi i wyczerpujący, bo pisze go jako nieoficjalny profesor pro wrestlingu, których w tym kraju pewnie za wielu nie ma. Wrestling oglądam już jakieś 25 lat, a Hogan to istny bóg bez którego dziś nikt by nawet nie wiedział czym amerykański Wrestling jest.
ALE
Na pewno się tu odbił echem wczorajszy występ Hulka Hogana na wiecu Trumpa. Chciałbym więc wam nieco nakreślić kim dokładnie jest Hulk Hogan i dlaczego IMO ma to pewne znaczenie dlaczego ktoś taki jak on się na tym wiecu pojawił.
Pozwolę sobie z miejsca zatagować tu #gruparatowaniapoziomu bo post będzie długi i wyczerpujący, bo pisze go jako nieoficjalny profesor pro wrestlingu, których w tym kraju pewnie za wielu nie ma. Wrestling oglądam już jakieś 25 lat, a Hogan to istny bóg bez którego dziś nikt by nawet nie wiedział czym amerykański Wrestling jest.
ALE
źródło: obraz_2024-07-20_130505557
Pobierz

źródło: comment_1601360070JumYy1y73KRC9fM7eNrvbO.jpg
Pobierz- tania
- tanie wkłady
- wiele różnych wkładów
- nie zapycha się aż tak bardzo
@robo_bobo: pozwolę się wtrącić, ale golenie klasyczną maszynką wymaga trochę wprawy - niewielkiej ale jednak.
Ja od siebie polecam dość popularne Muhle R89, trzeba naprawdę się postarać, żeby się tym zaciąć.
Istotną różnicą pomiędzy maszynkami systemowymi a maszynkami żyletkowymi jest ich waga, przez co żeby się ogolić maszynką systemową musisz mocno naciskać, podczas gdy maszynką na
@wojtoon: Sens był tylko w PRLu, bo komunizm to gospodarka niedoboru.
Sprzedawano wtedy zestawy do cerowania rajstop dla kobiet.
@soniq51: Jest duża różnica. Metalowa ma lepszy ciężar, przez to lepiej się prowadzi i nie trzeba jej na siłę dociskać.
Chyba najtańszy pędzel i najłatwiej dostępny (bodaj od niedawna w douglasach) to Proraso ze szczeciny dzika. Nie wiem po ile stoi w drogeriach, ale w internecie spokojnie za 30zł dostaniesz. Dla kogoś może być odrobinę za twardy, ale przez to łatwiej wyrobić dobrą pianę choćby na dłoni.
@ledoux:
10zł za 5szt???
Sam co prawda mam brodę, ale jak wiadomo ona też wymaga pielęgnacji i regularnego golenia w kilku miejscach. Dlatego od dawna chcę przerzucić się na tradycyjne maszynki.
I zastanawiam się jaką maszynkę wybrać na początek, mam raczej miękki zarost. Myślałem, aby na początku przetestować maszynkę Shlyuz Classic - jest bardzo tania,