Aktywne Wpisy
Testomane9 +5
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +215

źródło: comment_1601360070JumYy1y73KRC9fM7eNrvbO.jpg
Pobierz- tania
- tanie wkłady
- wiele różnych wkładów
- nie zapycha się aż tak bardzo
@robo_bobo: pozwolę się wtrącić, ale golenie klasyczną maszynką wymaga trochę wprawy - niewielkiej ale jednak.
Ja od siebie polecam dość popularne Muhle R89, trzeba naprawdę się postarać, żeby się tym zaciąć.
Istotną różnicą pomiędzy maszynkami systemowymi a maszynkami żyletkowymi jest ich waga, przez co
@wojtoon: Sens był tylko w PRLu, bo komunizm to gospodarka niedoboru.
Sprzedawano wtedy zestawy do cerowania rajstop dla kobiet.
@soniq51: Jest duża różnica. Metalowa ma lepszy ciężar, przez to lepiej się prowadzi i nie trzeba jej na siłę dociskać.
Chyba najtańszy pędzel i najłatwiej dostępny (bodaj od niedawna w douglasach) to Proraso ze szczeciny dzika. Nie wiem po ile stoi w drogeriach, ale w internecie spokojnie za 30zł dostaniesz. Dla kogoś może być odrobinę za twardy, ale przez to łatwiej wyrobić dobrą pianę choćby na dłoni.
@ledoux:
10zł za 5szt???
Sam co prawda mam brodę, ale jak wiadomo ona też wymaga pielęgnacji i regularnego golenia w kilku miejscach. Dlatego od dawna chcę przerzucić się na tradycyjne maszynki.
I zastanawiam się jaką maszynkę wybrać na początek, mam raczej miękki zarost. Myślałem, aby na początku przetestować maszynkę Shlyuz Classic - jest bardzo tania,