Aktywne Wpisy
ExtraPensja +1
#danielmagical #patostreamy
Mam pytanie odnosnie niszczenia przez Was zycia tucznikowi. Dostalem info, ze robicie to za to, ze on zniszczyl jakies biznesy jakiejs fryzjerce i grubej rybie. Przyblizcie mi prosze temat. Nie ogladam tego gowna i nie interesuje mnie otoczka tych streamow tylko chce poznac konkrety: co zrobil, jak zrobil, kiedy zrobil, dlaczego to zrobil i w jaki sposob to zrobil ze #!$%@? komus biznes. Dzieki i pozdro
Mam pytanie odnosnie niszczenia przez Was zycia tucznikowi. Dostalem info, ze robicie to za to, ze on zniszczyl jakies biznesy jakiejs fryzjerce i grubej rybie. Przyblizcie mi prosze temat. Nie ogladam tego gowna i nie interesuje mnie otoczka tych streamow tylko chce poznac konkrety: co zrobil, jak zrobil, kiedy zrobil, dlaczego to zrobil i w jaki sposob to zrobil ze #!$%@? komus biznes. Dzieki i pozdro
OracleCloud +5
Jedyna para, z którą coś więcej popisałem xd
#przegryw #tinder #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
#przegryw #tinder #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Spędziłem dziś trochę czasu w topowych salonach rowerowych stolicy: w kolarskie.eu i u "króla rowerów" w Wilanowie. W tym drugim, czekając na nawinięcie owijki otarłem się o inny, obcy mi do tej pory światek rowerowy. taki, gdzie kupuje się buty za 1000, kask za 700, oponę za 380, za przegląd dziecinnego roweru płaci 300 itp. itd. czujecie te klimaty...
#rowerowyrownik #rower #wykoptribanclub
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
@Jerzu: W sensie taki, gdzie ludzie dobrze zarabiają? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dymel: elyta szosowa się odezwała, może czasem się wstrzymaj z pisaniem postów
@dymel: Trudno się nie zgodzić.
@AscendedFromTomorrow: @pek0s: Owijka Specjalized z założeniem, droższa od kierownicy.
No i ja bardziej #gravel niż #szosa jestem ;) Choć fakt że szosą z 'elitarną' grupą Tiagra jeżdżę na codzień xD
@Jerzu: co podkusiło do wymiany kierownicy? Wygoda czy wygląd?
@dablju_:
@dymel: Odpowiedź prosta, nie twoja sprawa. Może w końcu cenzurę tu wprowadźcie jakie rowery pod tagiem przechodzą? Albo limitujcie nicki co mogą się wypowiadać? Przecież ja czytam wasze posty i 99% ludzi tu piszących nie potrafi roweru złożyć, więcej opony wymienić ale do krytyki pierwsi. xD
@4x80: po prostu skomentowałem jak to wygląda a ty się zesrałeś co najmniej jakbym Panu @Jerzu matkę obraził xD Wrzucając posty na forum publiczne niestety trzeba się z tym liczyć że komuś może się coś nie podobać i może to skomentować w taki sposób.
Komentarz usunięty przez autora
@Jerzu: Wiesz, jest tu kilku upierdliwców pod tagiem to czasem pstryczek w nos im nie zaszkodzi. xD
I na jaką owijkę się w końcu zdecydowałeś bo wczoraj pytałeś? Ja jakąś żółtą ostatnio kupiłem to nie podpowiadałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@4x80: Widać na zdjęciu, a marka jest poniżej
To tam w stolicy chyba serwis generalny to pod 4 cyfrową sumę musi podchodzić XD
@Jerzu: fajnie jest to zrobić samemu, owijki nie są jednorazowe i satysfakcja pozostaje.
@PortalZeSmiesznymiObrazkami: shimano już dawno odkryło takie rozwiązanie, po prostu uważają, że kabel jest bardziej niezawodny i łatwiejszy w serwisie niż BT (co w sumie jest prawdą). różnica w cenie jest tak niewielka, że tylko od konsumenta zależy, którą grupę wybierze
@ElCidX Może następną spróbuję.
@ButtHurtAlert Dobra analogia.
btw okropnie ten sklep wygląda na zdjęciu, nasrane strasznie. Szczególnie serwis który powinien być sercem salonu a tu go w ogóle go nie widać.
@Jerzu:
Zrobiłbym Ci darmowy tutorial z darmową usługą nawinięcia, żeby tylko tacy ,,nawijacze" nie robili złej roboty.