@Zimnok: "ładne perfumy" od znajomych lub współpracowników, którzy odhaczają bycie miłym na ten dzień, a "nie mogę przestać o tobie myśleć, poduszka dalej tobą pachnie i non stop chodze ją wąchać" też uderza trochę inaczej ( ͡°͜ʖ͡°)
nie mogę przestać o tobie myśleć, poduszka dalej tobą pachnie i non stop chodze ją wąchać"
@Jampetrarka: usłyszałem kiedyś coś podobnego, chodziło o Grey flannel, jedyna różnica to że zamiast "pachnie" użyła "#!$%@?" oraz zamiast "non stop chodzę ja wąchać" było "wietrze mieszkanie od rana i dalej #!$%@?" ( ͡°͜ʖ͡°) @Zimnok to też może być powodem, jestem otwarty i skracam strasznie dystans z kim bym
Ale to jest fakt. Jak 1 raz uzylem savage to miałem kilka komplementow od razu po wejściu na uczelnie. Jak na codzień używam versace pour homme to komplementy zdarzaja sie rzadko.
@uwielbiamnalesniki: xD Dobija mnie czasami fakt, że najwięcej komplementów dostaję za jakieś mainstreamowe oklepane coś typu właśnie Sauvage czy ostatnio YSL Y (tutaj chyba nawet rekord komplementów w ciągu jednego dnia padł). A jak psiknę się czymś niepowszechnym (nie jakimś zwierzakiem typu Bat od zoologista tylko np. Amouage Dia) to nikt nie reaguje (╯︵╰,)
@WujekAtom: na mnie po 1-2h piwnica i zwierzak sie uspokajaja i wychodza po kolei: ananas, mix roznych owocow i grejpfrut, bardzo zmienne i w tej fazie calkiem znosne
@sveq91: bo sauvage i ysl y sa zajebiste xD tak samo jak eros po którym wykopki non stop cisną, panny maja w dupie nisze i to czy jakieś perfumy są mainstreamowe, jedyne osoby które dają o to #!$%@? to kółeczko wzajemnej adoracji perfumiarzy z wykopu i innych forum xD mógłbym się nawet założyć ze niektórzy koneserzy hejtuja perfumy tylko i wyłącznie przez pryzmat ich popularności a nie zapachu No bo jak
Dziś minęło 6 lat od kiedy nie pije w związku z mój #alkoholizm. A pomyślałem sobie ze wrzucę na wykop to mi ktoś napisze ze muszę to uczcić i się napić.
#perfumy
@Jampetrarka: usłyszałem kiedyś coś podobnego, chodziło o Grey flannel, jedyna różnica to że zamiast "pachnie" użyła "#!$%@?" oraz zamiast "non stop chodzę ja wąchać" było "wietrze mieszkanie od rana i dalej #!$%@?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zimnok to też może być powodem, jestem otwarty i skracam strasznie dystans z kim bym
Dobija mnie czasami fakt, że najwięcej komplementów dostaję za jakieś mainstreamowe oklepane coś typu właśnie Sauvage czy ostatnio YSL Y (tutaj chyba nawet rekord komplementów w ciągu jednego dnia padł). A jak psiknę się czymś niepowszechnym (nie jakimś zwierzakiem typu Bat od zoologista tylko np. Amouage Dia) to nikt nie reaguje (╯︵╰,)
Nie znam Bata, ale z tego co nie raz czytałem to nie dziwię się, że nigdy nie dostałeś za niego komplementu xD
@TomTailor100: W sensie codziennie jest o krok od psiknięcia ale jednak tego nie robi. (ʘ‿ʘ)
To ciekawe :) a mówisz o nowym Nietoperzu czy starym?
@acetone: w ciągu weekendu przynajmiej 2 razy go czuję w śród tłumu ludzi
Kto by czytał że zrozumieniem ;)
Racja, moja pomyłka, sorry.