To co wam ładnie pachnie nie odzwierciedla tego jak czują to inni. Więc czasem byle co wzięte z półki robi taka robotę ze nawet Roja może okazać się kostka do kibla
@uwielbiamnalesniki możecie się śmiać, ale jak poszłam z niebieskim do drogerii wybrać zapach, który będzie się podobał nam obojgu to zwróciłam uwagę tylko na sauvage ( ͡º͜ʖ͡º)
@Maczuga_Herkulesa18: to mainstream już nie jest pod siebie? Przecież nie kupiłem erosa, sauvage albo invictusa dla komplementów tylko najzwyczajniej w świecie mi się te zapachy podobają, komplementy to efekt uboczny a nie główne kryterium wyboru.
@Sondokan: @uwielbiamnalesniki: a to ciekawe, nigdy bym ich do siebie nie przyrównał. Osobiście Dylan wcale mi nie podchodzi a w bleu de chanel się zakochałem gdzie sporo osób mówiło ze są praktycznie identyczne. Dylan jest dla mnie jakiś taki zbyt kwaśny, brakuje mi w nim tej słodyczy z bleu.
@uwielbiamnalesniki: To trzeba było kupić Saważa, tylko pamiętaj, żeby zbierać komplementy za Saważa musisz się obrócić wokół własnej osi 360 stopni, energicznie, i przed aplikacją podrzucić flakonem.
tak samo jak eros po którym wykopki non stop cisną
@niekompalityca: o ile z częścią twojej wypowiedzi się zgadzam (zwłaszcza fragment o hejtowaniu jakichś perfum tylko dlatego że są popularne), o tyle nigdy nie spotkałem się z ciśnięciem Erosa, a już na pewno nie "non stop", więc chyba trochę popłynąłeś
#perfumy
źródło: comment_1600241527DQaLhVJLpYHQFBxedujLlJ.jpg
Pobierz@gzegzolka: xDDD
@niekompalityca: true dat
Komentarz usunięty przez autora
Choć i tak yves saint laurent ftw.
źródło: comment_16002649110y3i6v1sYFoxf1ArA1ZqRl.jpg
Pobierz@niekompalityca: o ile z częścią twojej wypowiedzi się zgadzam (zwłaszcza fragment o hejtowaniu jakichś perfum tylko dlatego że są popularne), o tyle nigdy nie spotkałem się z ciśnięciem Erosa, a już na pewno nie "non stop", więc chyba trochę popłynąłeś