Aktywne Wpisy

DrJudym +176

mirko_anonim +37
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

dwójeczka w pracy to nie tylko przyjemność ale i obowiązek xD
#heheszki #humorobrazkowy #pracbaza
źródło: comment_1599155214qQfHHTCSdieJHhDZCRCht8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@CalibraTeam mamy w pracy dwa służbowe kible i raczej nie dochodzi do sytuacji w której oba są naraz zajęte ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tadumtsss: To jak pies trzymasz 8h dopóki pan cię nie wypuści? XD
źródło: comment_1599163164faTyDce1jywNbD6T1siOQT.jpg
PobierzZakładając że w 2021 roku pracując pn-pt idziemy na posiedzenie w pracy każdego dnia na ok 13min. To w skali roku wychodzi że (przyjąłem 230 dni pracujących minus urlop jeśli pracujemy na uop, i nie chorujemy) :
- Na kibelku spędzimy 2990 minut, 49,83 godziny, 6,22 dnia roboczego liczonego po 8 godzin
Zakładając że zarabiamy 25pln netto za przepracowaną godzinę daje