Aktywne Wpisy
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz
ewataewa 0
#perfumy weto weto weto....
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-12 221346
Pobierz

https://www.wykop.pl/link/5664343/tajemnice-baltyku/
Bałtyk ma właściwie dwa oblicza. Jedno to szerokie plaże, krystaliczna woda i piękna przyroda. Drugie to podwodny świat i tysiące wraków statków. Większość z nich to pozostałość II wojny światowej. To drugie oblicze jest zarówno tajemnicze, gdyż tylko częściowo zbadane, jak i niebezpieczne. W wodach Bałtyku zalega kilka tysięcy wraków statków, dziesiątki tysięcy ton broni chemicznej i trudna do oszacowania ilość paliwa, które zagrażają środowisku. Im lepiej wszystko zostanie zbadane, tym większa szansa, aby wyciągnąć niektóre wraki, poznać lepiej tajemnice historii, ale i zapobiec katastrofie ekologicznej.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii lub zaplusuj ten komentarz, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
#polska #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #ciekawostkihistoryczne #statki #qualitycontent #baltyk #tajemnica #okrety
źródło: comment_15982501250ZUXMC5R0zGOlBjVQ9egQr.jpg
PobierzTylko "otwarte" morze a nie zatoka gdańska
@Zwiadowca_Historii: dalej nie czytam