@Atypical zapamiętałeś ich wszystkie reklamy więc ich taktyka działa. Klient zapamiętuje, więc jest szansa że wybierze ich sklep. Co nie zmienia faktu, że ich reklamy są strasznie irytujące...
@Francesco123 oj nie tylko w media expert tak jest, kilka lat w konkurencyjnym sklepie pracowałem i jeśli nie "doradziłem" klientowi narzuconego z góry sprzętu z odpowiednimi akcesoriami, ubezpieczeniem i na jak najdłuższych i najbardziej oprocentowanych ratach to mogłem się spodziewać rozmowy z kierownikiem lub regionalnym, planów naprawczych lub notatek służbowych. Premia premią, ale góra tak ciśnie na doradców, że brak słów.
@Logan00: W media expert zawsze bylo najdrozej. Kiedys chyba przez 2 lata mialem subskrypcje na maila. Gdy cos mnie zainteresowalo z tych "promocji" to ZAWSZE bez problemu znalazlem tanszą ofertę tego samego produktu ¯_(ツ)_/¯
@Bool1410: #!$%@? mnie reklamy tego sklepu jak mało co, ale kupilem tam lodówkę i pralkę. Były taniej po 150zl niz gdziekolwiek indziej a przeszukałem caly Internet ( ͡°ʖ̯͡°)
@Logan00: Z tej samej branży chyba gorszy jest i tak MediaMarkt i Lato z Zenkiem. Z drugiej strony taki Neonet jest chyba najbardziej zjadliwy. Reklamy tandetne, ale aż tak nie #!$%@?ą.
@czympyrympym zawsze mnie dziwiła ta logika. Co konkretnie zadziałało? Po takich reklamach człowiek już podświadomie omija te sklepy ( ͡º͜ʖ͡º) nie wiem skąd to się w Polsce wzięło, żyłem trochę czasu w innych krajach i nigdzie nie spotkałem tak irytujących reklam z takim natężeniem.
Rozumiem, że religijni 80 latkowie co im ksiądz #!$%@? od 60 lat co mają myśleć i ludzie z syberii mogą być przeciwko in vitro, ale że młodzi ludzie to naprawdę współczuję XD
Tak nieśmiało się pochwalę, że jestem jednym z zarodków z Białegostoku któremu się udało, a którego szanowny poseł Braun by na świecie nie widział. #sejm #polityka
Gdy cos mnie zainteresowalo z tych "promocji" to ZAWSZE bez problemu znalazlem tanszą ofertę tego samego produktu
¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora