Wpis z mikrobloga

Jedna z użytkowniczek serwisu LinkedIn nagłośniła sytuację, do której doszło podczas podróży Flixbusem. Kobieta opisuje, że podróżowała autokarem do Poznania. W czasie jazdy doszło do niebezpiecznej sytuacji, ponieważ pojazd zderzył się z dziką zwierzyną. Prawdopodobnie był to łoś. Po uderzaniu autokar został uszkodzony. W przedniej szybie miała zrobić się duża dziura.

Pasażerowie pytali kierowcę autokaru Flixbusa, co w tej sytuacji, ten miał stwierdzić, że tylko wypali papierosa i pojazd rusza w dalszą drogę:

"W szybie była mozaika i dziura wielkości wlotu skrzynki pocztowej w bloku. Drugi kierowca otrzepywał się z odłamków szkła. Jeden z pasażerów spytał "jaka jest teraz procedura". Kierowca odparł "procedura jest taka, że dopalę papierosa i jedziemy dalej". Zdębiałam, przekonana, że czeka mnie wyglądanie pojazdu zastępczego. Zamiast tego a) dojechaliśmy do Zgierza, b) potem do dworca Łódź Fabryczna, c) gdzie kierowca na moją sugestię, że należałoby zakończyć podróż, odpowiedział "pani siedzi na górze, więc niech się pani nie interesuje, muszę dojechać", d) oraz agresywnie nakazał innej pasażerce skasowanie zdjęcia uszkodzonego autokaru, e) i odjechał. Do Warszawy. A to wszystko przy akompaniamencie rozpaczliwych prób najpierw mojego przyjaciela, a potem moich zawezwania policji, żeby zatrzymała to szaleństwo" - napisała.

https://www.donald.pl/artykuly/ZifQvVCj/flixbus-zawiesil-swojego-kierowce-ktory-przywalil-w-losia-spalil-szluga-i-postanowil-kontynuowac-jazde
#heheszki #autobusy #flixbus
M4rcinS - >Jedna z użytkowniczek serwisu LinkedIn nagłośniła sytuację, do której dosz...

źródło: elastyczne-podejscie-do-procedur

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M4rcinS: kierowca big dick energy, wypalił szluga (pewnie jakiegoś grubego a nie cienkie dla dzieci) i stwierdził, że wykona swoją pracę. Prawdziwy mężczyzna, nie zawiódł podróżujących.

Z perspektywy pasażera z tyłu ch*j by mnie ta sytuacja obchodziła niech jedzie.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@M4rcinS: baba zamiast cieszyc sie ze dojedzie bez opoznienia to staje "w obronie" wszystkich aby ci nie musieli jechac autokarem z uszkodzona szybka 🤣 a tam ludzie pewnie na nia klneli a jak by sie okazalo ze przez nia musza stac kilka godzin na zmiane busa to by jeszcze w pysk zarobila
  • Odpowiedz