Wpis z mikrobloga

Ja rozumiem wpłacić na zbiórkę, ja rozumiem wspierać np przekazując fanty na licytacje, rozumiem ogolić się na łyso, włosy odrosną ale robienie sobie tatuażu który jest na całe życie to trzeba mieć defekty intelektualne
#latwogang #zbiorka #tatuaze
Gilgamesz69 - Ja rozumiem wpłacić na zbiórkę, ja rozumiem wspierać np przekazując fan...

źródło: 1000016367

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gilgamesz69: ta d--a wrzucała ten swój post chyba na każdą możliwą grupę, która jest poświęcona tatuażom xDD Mimo, że w żadnej nie jestem, to mignęło mi z osiem razy. Ha tfu na atencjuszy.
  • Odpowiedz
@Gilgamesz69: p0lczyska kochają atencję, a to bardzo prosty sposób dla nich na podpięcie się pod największy trend. Prawie wszystkie mają n------e i muszą budować te media i followorsów bo "ad hoc" się wydarzy magia i będą mogły to spieniężyć. To przerażające ale nawet jak drzewiej spotykałem się z kobietami to każda jedna miała ten schemat
  • Odpowiedz
@Gilgamesz69: a mi się ten pomysł z tatuażami podoba. Jak widzę taką kobietę pomazaną czy też faceta to wiem że jest to osoba niestabilna psychicznie i automatycznie wzbudza u mnie odrzucenie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz