Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +27
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +375
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Może i jestem trochę s---------y, jak każdy tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale co zrobić z takim fantem, znamy się już prawie 2 msc, raz się spotkaliśmy, w sprawie osoby towarzyszącej na wesele, na które nie mogła pójść przez kłopoty i tak jakoś poszło dalej, dobrze się nam rozmawiało poglądy mamy prawie, że identyczne. W zeszłym tygodniu wyszła od niej propozycja na spotkanie w ten weekend. Niestety pertraktacje co do godziny nie przebiegły po myśli ( ͡° ʖ̯ ͡°). Co robić mirki i mirabelki?
Wcześniejsza ,niemęska odpowiedź w komentarzu
źródło: comment_1598097384gau7E6WBS4aepQtFFuKqFV.jpg
PobierzZ-----e perfekcyjnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MatVego:
To sie nazywa dodge a bullet
Podziękuj Bozi, że prawda szybko wyszła na jaw i idź dalej swoją drogą.. Teraz może ci się wydawać że coś tracisz, ale uwierz mi zyskujesz mega doświadczenie... Jesli laska na poczatku odwala taką manianę na podstawie jednego tekstu, to później byłoby tylko gorzej... znacznie gorzej...
co to niby znaczy?
źródło: comment_1598118528h1oaAF7fdsCDOFS4HIOFAv.jpg
Pobierztb = toba
mg = magii
Ale ogolnie odpuscic i nie plaszcz sie. Trudno, trzeba zyc dalej.
Gdyby chciała się z Tobą spotkać to spotkań byłoby więcej a nie jedno w ciągu dwóch miesięcy - tak po prostu. Odpuść sobie bo po 1
nie masz za co przepraszać, a po 2 bycie needy odstraszy jeszcze bardziej.