Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Może i jestem trochę s---------y, jak każdy tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale co zrobić z takim fantem, znamy się już prawie 2 msc, raz się spotkaliśmy, w sprawie osoby towarzyszącej na wesele, na które nie mogła pójść przez kłopoty i tak jakoś poszło dalej, dobrze się nam rozmawiało poglądy mamy prawie, że identyczne. W zeszłym tygodniu wyszła od niej propozycja na spotkanie w ten weekend. Niestety pertraktacje co do godziny nie przebiegły po myśli ( ͡° ʖ̯ ͡°). Co robić mirki i mirabelki?

Wcześniejsza ,niemęska odpowiedź w komentarzu
MatVego - #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow 

Może i jestem trochę s--...

źródło: comment_1598097384gau7E6WBS4aepQtFFuKqFV.jpg

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MatVego ej tam pjerdolenie. Napisałeś spoko śmieszną wiadomość, a tamta się p------------a jakbyś właśnie z-----ł traktatem Mołotowa. Według mnie, to właśnie cię kula minęła i wyjdziesz jeszcze na tym ma plus
  • Odpowiedz
Mówiła, że ma i miała konflikty w rodzinie i rózne zaburzenia psychiczne,

@MatVego:

To sie nazywa dodge a bullet
Podziękuj Bozi, że prawda szybko wyszła na jaw i idź dalej swoją drogą.. Teraz może ci się wydawać że coś tracisz, ale uwierz mi zyskujesz mega doświadczenie... Jesli laska na poczatku odwala taką manianę na podstawie jednego tekstu, to później byłoby tylko gorzej... znacznie gorzej...
  • Odpowiedz
@MatVego: ja p------ę, różowe to mają takie z-----e księżniczkowe podejście że aż się odechciewa jakichkolwiek kontaktów z różowymi, jak coś się źle powie, księżniczce nie podejdzie jedno zdanie i już "nie mam ochoty, nara".
  • Odpowiedz
@MatVego ciężko tutaj wyczuć żart, wiadomość napisana trochę w żenujący sposób, to taki żart gdzie zdążyłeś kogoś znudzić i nikt nie czeaka na pointę.

Gdyby chciała się z Tobą spotkać to spotkań byłoby więcej a nie jedno w ciągu dwóch miesięcy - tak po prostu. Odpuść sobie bo po 1
nie masz za co przepraszać, a po 2 bycie needy odstraszy jeszcze bardziej.
  • Odpowiedz
@MatVego: jeśli jeden Twój tekst tak ją zraził, to chyba nawet lepiej, że skończyła znajomość, bo później czepiałaby się Ciebie o każde źle dobrane słowo. Miałbyś przekichane. Związek od początku trzeba budować na szczerości, a nie gryźć się co chwila w język bo "to źle wygląda", albo "to źle zabrzmi" itp. Miras, olej tą Karynę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MatVego: Po Twoim wpisie i jej reakcji byłam pewna że Ty ją jakąś obraziłeś, jakieś ad personam albo złośliwe i opryskliwe, nic nie wnoszące skwitowanie jej zachowania. Nie widzę byś zrobił coś złego, dobrze że byłeś szczery i nie udawałeś że spacer nocny po Hucie to wymarzone dla Ciebie miejsce na spotkanie, minus to, że za bardzo się tłumaczyłeś, przeprosiłeś i próbowałeś to ubrać w "tryhardowe" poczucie humoru. Ogólnie, każdy
  • Odpowiedz