Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +147
Rychu ma 100% racji. Dobrobyt rzeczywiście bierze się z pracy. Mianowicie dobrobyt kapitalistów bierze się z pracy pracowników otrzymujących wynagrodzenie (lub raczej jałmużnę) w wysokości ułamka wypracowanej wartości.
#antykapitalizm #ekonomia #gospodarka #polska #praca #januszex #pracbaza
#antykapitalizm #ekonomia #gospodarka #polska #praca #januszex #pracbaza
źródło: IMG_0889
Pobierz
1950M +6
Wietrzenie balkonu i lodówki po #swieta czas zacząć ( ͡° ͜ʖ ͡°) kto z Mirków zgadnie co to za potrawa, dostanie 0.5l słoik tej gęstej i sycącej zupy ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #gotujzwykopem #rozdajo #lublin #heheszki
źródło: temp_file4953249210784947907
Pobierz

Może i jestem trochę s---------y, jak każdy tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale co zrobić z takim fantem, znamy się już prawie 2 msc, raz się spotkaliśmy, w sprawie osoby towarzyszącej na wesele, na które nie mogła pójść przez kłopoty i tak jakoś poszło dalej, dobrze się nam rozmawiało poglądy mamy prawie, że identyczne. W zeszłym tygodniu wyszła od niej propozycja na spotkanie w ten weekend. Niestety pertraktacje co do godziny nie przebiegły po myśli ( ͡° ʖ̯ ͡°). Co robić mirki i mirabelki?
Wcześniejsza ,niemęska odpowiedź w komentarzu
źródło: comment_1598097384gau7E6WBS4aepQtFFuKqFV.jpg
Pobierzźródło: comment_1598097445ovHkuhWvgnGZobAvByuAip.jpg
Pobierz(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora
Mówiła, że ma i miała konflikty w rodzinie i rózne zaburzenia psychiczne, to nie chciałem wyjść na jakiegoś ignoranta i chciałem delikatnie, a wyszło jak wyszło :D
Z------ś fakt, ale dziewczyna powinna Ci dać drugą szansę i wybadać czy to był nieudany tekst czy naprawdę jesteś taką pierdołą w realu. Dość szybko się odcięła po jednej wpadce. Na przyszłość nie pisz
"Mówiła, że ma i miała konflikty w rodzinie i rózne zaburzenia psychiczne, to nie chciałem wyjść na jakiegoś ignoranta i chciałem delikatnie,"
@MirabelleCooper: wcześniej też miała powód żeby nie iść z nim na wesele
Miej godność chłopie