Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Może i jestem trochę s---------y, jak każdy tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale co zrobić z takim fantem, znamy się już prawie 2 msc, raz się spotkaliśmy, w sprawie osoby towarzyszącej na wesele, na które nie mogła pójść przez kłopoty i tak jakoś poszło dalej, dobrze się nam rozmawiało poglądy mamy prawie, że identyczne. W zeszłym tygodniu wyszła od niej propozycja na spotkanie w ten weekend. Niestety pertraktacje co do godziny nie przebiegły po myśli ( ͡° ʖ̯ ͡°). Co robić mirki i mirabelki?

Wcześniejsza ,niemęska odpowiedź w komentarzu
MatVego - #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow 

Może i jestem trochę s--...

źródło: comment_1598097384gau7E6WBS4aepQtFFuKqFV.jpg

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Podziękuj Bozi, że prawda szybko wyszła na jaw i idź dalej swoją drogą.. Teraz może ci się wydawać że coś tracisz, ale uwierz mi zyskujesz mega doświadczenie... Jesli laska na poczatku odwala taką manianę na podstawie jednego tekstu, to później byłoby tylko gorzej... znacznie gorzej...

@henry-jest: 100 racji! To samo mu napisalem :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MatVego: Trochę się w jej oczach wykastrowałeś, nie odczytałabym tego, jako żart, tylko jakbyś faktycznie szukał sobie w niej bodyguarda.
  • Odpowiedz
@Lukash222: hot 6-7, crazy - jakieś przykłady, skala porównawcza? Na spotkaniu wydawała się w miarę normalna i miała ułożone w głowie, ale na początku na messengerze to pierwszy raz widziałem żeby różowa tyle pisała, zalewała mnie falą tekstu, a może raczej zdań.
  • Odpowiedz
@Asterling:

No z------ś xD Mogłeś po prostu napisać że może nie huta bo tam patusy się kręcą i podać coś innego a nie pisać że masz jakieś lęki paranoiczne xD

Pisząc paranoiczny, miałem na myśli to - pot. «coś absurdalnego, niedorzecznego» (wg. PWN)
  • Odpowiedz
@Asterling: może masz rację, ale wczśeniej pisała takie red flagi, a ja głupi nie zauważyłem ¯\_(ツ)_/¯

Podoba mi sie filozofia nitzvhego zawarta

Ale moze dlatego ze ja nie mam w ogole emapatii

I to raczej jest
  • Odpowiedz
@Asterling: teraz na spokojnie, to myślę że jej przydałaby się jakaś terapia, albo chociaż spotkanie z psychiatrą, chociaż dla pewności, żeby czegoś głupiego nie wykręciła

jedyny plus tej sytuacji, że poznałem inną ciekawą różową, dzięki temu że tak nie poszła ze mną na wesele
  • Odpowiedz