@Kozikiewicz: Ludzie z twoich klas/roczników studiów + ludzie z klas/kierunków równoległych + jacyś ludzie z pracy (lub kilku) + jacyś ludzie z dowolnych innych kręgów (znajomi z widzenia) = może się tak uzbierać. Choć szczerze wątpię, czy po roku od dodania jeszcze ich kojarzą bez kontaktu.
@Kozikiewicz: jak ktoś jest srednio dynamiczny to przez te 10 lat tyle uzbiera. Pytanie z iloma z tych osób widział się w przeciagu ostatniego roku, a rzekłbym nawet 5 lat.
@Kozikiewicz: Serio choćby z mordy nie kojarzysz kilkuset osób ze swojej szkoły? A przynajmniej nie kojarzyłeś w momencie chodzenia do niej? :p Przez tak długi czas mogą się opatrzeć.
@mirkw88d: @Anoniemamowy ja to zawsze rasowy przegryw-zamulacz byłem, daleko poza młodzienczym życiem towarzyskim.
W liceum to ja kojarzyłem tylko swoją klasę, może z 5 osób, które znałem jeszcze w gimbazie, a z imienia i czasem nazwiska umiałem nazwać może kilkanaście osób, które były w szkole popularne/rozpoznawalne na tyle, że nawet taki przegryw jak ja znał ich twarze. Z tym, że tacy oczywiście w ogóle nie mieli pojęcia kim ja
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
@Mors_mihi_lucrum @Przegrywiusz
Kurde, ucięło mi wpis i jego dalsza część się nie dodała
Generalnie chciałem napisać, że ja oczywiśvie wiem, że to są "fikcyjne" znajomości typu "spotkałem raz kiedtś kogoś i go dodałem, ale
Komentarz usunięty przez autora
Podstawówka 300
Gimnazjum 300
Liceum 300
To już z mordy kojarzysz chociaż polowe to masz 450 osob
@Anoniemamowy
ja to zawsze rasowy przegryw-zamulacz byłem, daleko poza młodzienczym życiem towarzyskim.
W liceum to ja kojarzyłem tylko swoją klasę, może z 5 osób, które znałem jeszcze w gimbazie, a z imienia i czasem nazwiska umiałem nazwać może kilkanaście osób, które były w szkole popularne/rozpoznawalne na tyle, że nawet taki przegryw jak ja znał ich twarze. Z tym, że tacy oczywiście w ogóle nie mieli pojęcia kim ja
na koncie smieciowym mam kilka tysięcy znajomych xD