Aktywne Wpisy
nowszyja +3
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +10
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Na przejeździe kategorii C samochód ciężarowy wjechał pod pociag 26105 relacji Lublin Główny-Wrocław Główny. Maszynista ciężko ranny, kierowca ciężarówki nie żyje, pasażerom nic się nie stało. Maszyniste zabrało lotnicze pogotowie ratunkowe.
źródło: comment_1597741803Ao0fgGunzJovSdXYvXV46T.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Pociongowy: miał go niewiele bo wyjechał mu z budowy niespodziewanie. :/
@plazma: jeśli ma czas zareagować to może uciekać do drugiego przedziału ale to jest kilkanaście metrów
@graf_zero:Jest. Nazywa się to krzyż świetego Andrzeja i znak o dość wymownym napisie STOP.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Szeptun: Znów pajace z komisji będą udowadniać kiedy i czy w ogóle maszynista trąbił xD Maszyniście należy się gruby hajs tym bardziej że nie wróci do zawodu jak ciężko ranny bo badania okresowe są bardzo dokładne i z bardzo małymi chorobami zdejmują z jazdy.
Przykładowo wystarczy nie mieć kawałka małego palca u dłoni i się już badań nie przechodzi xD
@anthoris: Kierowcę nie debila ¯\_(ツ)_/¯
Bzdury, osobiście znam kogoś kto nie ma palca i jeździ
źródło: comment_1597757584SxB3mBVILlOKRjCtmnLsxp.jpg
Pobierz