@Anoniemamowy: przerabane pracować z takimi ludźmi jak ty. Jechałam na delegacje z firmy i laska nie chciała mi się zatrzymać na stacji bo wyjechaliśmy pół godziny temu. Nie każdy ma pęcherz i jelita, które pracują jak w zegarku i nawet nie picie i nie jedzenie niczego przed wyjazdem nie pomoże :D Samo to, że się zapytał o możliwość zatrzymania świadczy o tym, że to była duża i nagła potrzeba.
@Anoniemamowy: ty januszu xD jeszcze co pewnie ma z---------ć i robić wszystko za was, a na koniec doostac o------l, bo o czymś zapomniał (bo przy 1000 obowiązkach na raz łatwo jest coś zaponiec)
@elcia1995: Ulubiony argument madek w sklepach, kiedy bombelek powie, że musi: "Przecież godzinę temu jak wychodziliśmy z domu pytałam, czy chcesz siku!" No tak. Bo przez godzinę to się nie ma prawa zachcieć.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Jechałam na delegacje z firmy i laska nie chciała mi się zatrzymać na stacji bo wyjechaliśmy pół godziny temu. Nie każdy ma pęcherz i jelita, które pracują jak w zegarku i nawet nie picie i nie jedzenie niczego przed wyjazdem nie pomoże :D
Samo to, że się zapytał o możliwość zatrzymania świadczy o tym, że to była duża i nagła potrzeba.
jeszcze co pewnie ma z---------ć i robić wszystko za was, a na koniec doostac o------l, bo o czymś zapomniał (bo przy 1000 obowiązkach na raz łatwo jest coś zaponiec)
No tak. Bo przez godzinę to się nie ma prawa zachcieć.
Komentarz usunięty przez autora
Życia nie znasz? Po prostu:
źródło: comment_1596794611oAP7kDWT437GMihJgbGz4Q.jpg
Pobierz