@Anoniemamowy nie wyliczył. Bardzo możliwe, że to jego pierwsza praca lub pierwsza od dłuższego czasu. Miał swój rytuał srania (kto nie ma?). Ten rytuał został zaburzony i czasem stworzy nowy.
Jednak stanie rano świadczy o nim dobrze. Nie spał do późna, stawiał klocka i zaczynał dzień.
Jeśli to ze stresu to kolejny plus. Choć jego ciało (się zesrało xD) poczuło napięcie to znalazł odwagę aby poprosić o przerwę. To gość z
@Anoniemamowy: a ty rozumiem planujesz sranie i trzymasz dopóki nie będzie danej godziny? Tacy jak Ty to najwiekszy rak w każdej firmie, zero zrozumienia dla drugiego.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
źródło: comment_1596780860XQ4Rlj4JArw6jAj7BsFByz.jpg
Pobierzźródło: comment_1596782008jfgP9hzJmzHkRUQ4Glapd5.jpg
PobierzJednak stanie rano świadczy o nim dobrze. Nie spał do późna, stawiał klocka i zaczynał dzień.
Jeśli to ze stresu to kolejny plus. Choć jego ciało (się zesrało xD) poczuło napięcie to znalazł odwagę aby poprosić o przerwę. To gość z
Co z Tobą?
@Wisimiwur: Ja nie mam. Sram w losowych porach dnia. Czasem w ciągu dnia, czasem wieczorem, czasem rano, czasem w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)