@serek_heterogenizowany: Męskich nie było? (⌐͡■͜ʖ͡■) A jak już tak sobie śmieszkujemy... to mówił Ci ktoś kolego, że masz jedynki jak królik bugs? (⌐͡■͜ʖ͡■)
@serek_heterogenizowany: Też sie przymierzam. Widze, ze Monte Carlo. Dlaczego akurat ten model a nie style, który ma bogatsze wyposażenie i lepsze promocje na pakiety?
Daj znać jak sie jeździ bo to co widać w komentarzach to jakiś wylew jadu i znawców 15 letnich passatów.
@serek_heterogenizowany: ja miesiąc temu dokładnie odebrałem swoje pierwsze auto z salonu - VW T-Roc Premium. Ale do #programista15k mi brakuje, chyba że mówimy o kwocie brutto bo polacy lubią sobie tak dodawać :P
W poniedziałek cmentarz. Umyłem Skodę Fabię 1.2 htp srebrną, z Kaziem. Muszę przyznać, że mydliny gorzej myją w chłodniejsze dni, może przez to, ze teściowa wcześniej gotowała w tej wodzie cebule? Nie wiem. Ale Skoda po mozolnym pieszczeniu nabrała odświętnego blasku. Pod Kosciółkiem to wygląda prestiżowo - taka umyta Fabia, wśród starych, 3-letnich, szrotowatych i brudnych hond czy tam innych kawasaków. Na cmentarzyku też ludzie popatrują na błyszczący obiekt westchnień.
@serek_heterogenizowany: ociehui, moje kondolencje opie
źródło: comment_1595363566ICJEfY3xiLOo5V3Dt4ywg0.jpg
Pobierz@serek_heterogenizowany: no ale dlaczego nie wyremontowałem zawieszenia?
źródło: comment_1595364687EZMkVKWOeNBQxK4gozepv4.jpg
Pobierzźródło: comment_1595365171dv3x8uDEEBvAat5v9cZcCM.jpg
PobierzMęskich nie było? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A jak już tak sobie śmieszkujemy... to mówił Ci ktoś kolego, że masz jedynki jak królik bugs? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_1595365345Ney1EghibbHn24T0SYD9dJ.jpg
Pobierzźródło: comment_15953673562qLsG79VvUyuoFGKmWMnYJ.jpg
PobierzDaj znać jak sie jeździ bo to co widać w komentarzach to jakiś wylew jadu i znawców 15 letnich passatów.
W mieszkaniu już
Komentarz usunięty przez autora