Aktywne Wpisy
Sylvio19 +68
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
ChamskoCytuje +1162
Co za patologia w tej Polsce. Dziś w Biedronce jest promocja 12+12 piw gratis. Dopiero 10 rano a już zapijaczone czerwone mordy pakują pełne wózki piw XD oczywiście musiałem przez to jechać do biedronki 10km dalej, bo u mnie wszystkie już były wykupione.
#patologiazmiasta #patologiazewsi
#patologiazmiasta #patologiazewsi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ciesze się jak dziecko, dzisiaj udało mi się odebrać wcześniej już skonfigurowaną skodzine, po przesiadce z wypierdzianej 20 letniej klasy premimum czuje się jak w jakimś statku kosmicznym, wszystko chodzi tak gładko, precyzyjnie, coś pięknego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wcześniej byłem sceptycznie nastawiony do nowych aut, w tej cenie mógłbym mieć jakieś 5 letnie "premium" z nalotem pewnie poł miliona km, ale nowe to nowe :)
Jednak ciężka praca jako #programista15k popłaca :)
#skoda #kupautozmikro #samochody #chwalesie #pokazmorde #pokazauto #ladnypan #wygryw
Komentarz usunięty przez autora
@Papasanbaba: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@serek_heterogenizowany: takie baity to szanuje
@serek_heterogenizowany: Nowy kamiq kosztuje bazowo ok 67k PLN. 70-80k (bo pewnie tyle wydałeś) to już są naprawdę przyzwoite pieniądze na fajną używkę z silnikiem nieco bardziej dopasowanym do SUVów jeśli akurat takie lubisz, wcale nie poleasingową z normalnym przebiegiem a nie 500kkm. Oczywiście trzeba umieć taką znaleźć i zapewne w Polsce jest sporo większe ryzyko niż przy szukaniu za zachodnią granicą.
Oczywiście ty sobie kupiłęś za te pieniądze