Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa

InnyWymiar90 +37
Na nocnej nikt nie zauważy
źródło: Xxxxxxxxxxxx
Pobierz

Ciesze się jak dziecko, dzisiaj udało mi się odebrać wcześniej już skonfigurowaną skodzine, po przesiadce z wypierdzianej 20 letniej klasy premimum czuje się jak w jakimś statku kosmicznym, wszystko chodzi tak gładko, precyzyjnie, coś pięknego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wcześniej byłem sceptycznie nastawiony do nowych aut, w tej cenie mógłbym mieć jakieś 5 letnie "premium" z nalotem pewnie poł miliona km, ale nowe to nowe :)
Jednak ciężka praca jako #programista15k popłaca :)
#skoda #kupautozmikro #samochody #chwalesie #pokazmorde #pokazauto #ladnypan #wygryw
źródło: comment_1595345756LImD4NHTxiXfsZkbx2DCmU.jpg
Pobierz@Bin_Laden: bo ktoś kupuje nowe auto żeby jeździć nim 200kk xd
200tys km to nie jest coś nadzwyczajnego.
@r333m4k444: co ty, nie jest źle, chyba że szarpiesz za drzwi to czasami coś zaskrzypi
@serek_heterogenizowany: O ch.j cofam plusa
Co do małych silników to znajomy focusem z podobnym silnikiem zrobił prawie 300 tys. Sporo w tym autostrady ale mimo wszystko.
Komentarz usunięty przez autora
https://mistrzowie.org/708452
Ja uważam, że to zupełnie niepotrzebne. A ty? Nie chciałbym, by ktoś moją twarz zamazał.
Ps. Nie słuchaj tych zazdrośników, nowe to nowe.
@serek_heterogenizowany: jaka tam ciężka praca? klikanie w kąkuter to nie robota
b) co niby ma być takiego wysilonego w tym silniku? To ma 115 KM, a nie 300 z litra xD Poza tym dobrze idzie od dołu i nie ma potrzeby tego wkręcać na wysokie obroty, tak jak dużego wolnossącego - a to też zużywa motor
c) są silniki typu 1.0 turbo, które bez kłopotu robią 200, 250,