Aktywne Wpisy
D07IFP +18
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

prostymirek +247
ZACZĘŁO SIĘ
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 2
Pobierz

@Amishia Ja też (:
@kontos_stelio: ... I takie coś dostaje jakiekolwiek plusy. (ʘ_ʘ)
@kontos_stelio: ciesze sie, ze sie zreflektowales. Lepiej pozno niz wcale
To jest regularnie wrzucane na najróżniejsze sposoby. Ma trafić do niezdecydowanych to podszywa się a to pod "mijający patriotyzm", a to inny bzdurny wymysł lewicowego trolla.
Szeroka operacja ogłupiania na wykopkowych mózgach.
Tutaj nie jest istotne czy organizuje to "trochę lewica" czy "bardzo lewica".
Istotą jest że jakby te rzeczy były wrzucane z osobna to byłby czas i siły na to odpowiedzieć prostująco, ale że to zorganizowana długotrwała akcja, to nie jest się w stanie, i takie bzdury wiszą sobie na tym mirko.
Ale ok, mogę się mylić.
Ja zauważyłem pewne inne zjawisko, bardziej na wykopach, że temat zostaje przechwycony przez jakąś narrację i wtedy spokojnie wygrywa w plusach jakaś narracja a narracja przeciwna jest wtedy bezskuteczna, jest pomijana albo minusowana.
I nie chodzi o jakoś komentarzy, tylko prawdopodobnie idzie to zgodnie z memem "po co czytać - widzisz plusy, dajesz plusa". Bo to dotyczy najczęściej skrajnie przeciwnych narracji. W jednym
Odnoszę wrażenie że niestety ulegasz błędowi poznawczemu - to ty tak zawsze postrzegałeś patriotyzm i przekładasz to na resztę narodu.
Plusik za pierwszy akapit bo faktem jest że pis obnażył ułomność polskiego społeczeństwa i naprawdę można zwątpić. Dwa minusy za pozostałą część wypowiedzi która brzmi jak gimbus który właśnie się zorientował że polska nie
A z Kanta znasz tylko imlerstywnkategoryczny chyba, skoro piszesz o nim tak w kontekście religii.
Przestań się popisywać "wiedzą" filozoficzną bo się tylko błaźmisz
wydaje mi sie ze satkazmem ze zamazesz tych "rewelacji" o Nietzschem w XVIII wieku. Cos tam uslaszales z nazwisk i powatarzasz, sle srednik Vi to eychodzi.
Prosze bardzo, napisz mi co Kant sadzil o religii tej zi, jak i niezintytucjonalizowanej.
Wybacz, ale niestety widac po Twoich wpisach ze nie masz wiele wspolnego z filozofia, a najgorsza jest sytuacja gdy ktos ma male pojecie w danym aspekcie ale uparcie chce