@In_thrust_we_trust: Nieźle Cię musiało coś zapiec, skoro zadałeś sobie trud, aby przeglądać wpisy jakiegoś randoma xD Jak już napisałem, cytuję: "(...) skoro nie wyłapałeś uproszczenia w odwołaniu się ogólnie do oświecenia."
Co mogę tu więcej dodać ¯\(ツ)_/¯ Idź dalej, nie trać czasu, bo nie wiem, na co liczysz, powtarzając jak to próbuję na kogoś wyjść we wpisie sprzed tygodnia. Jakby ci jakiś debil gadal o tym jak to próbujesz
@Zepelin9: No ale jakos posypiesz glowe popiolem, czy dalej bedziesz twierdzil ze to bylo "nie wprost" i piszac o XVIII Nietzschem tak naprawde chodzilo Ci o jakies "odwolanie ogolne do oswiecenia" (?) xD
Doprawdy, Twoje proby robienia fikolkow i unikow sa tak slabe jak Twoje poruszanie sie w sferze filozofii, a na koniec jeszcze doprawiasz to wszystko argumentami ad personam. Cudny popis Kambodży umysłowej :)
@In_thrust_we_trust: Przyznam szczerze, ale ten komentarz mnie rozbawił xD Nie, nie posypię głowy popiołem, bo to przecież nie jest moja wina, że nie zrozumiałeś mojego komentarza, więc za co mam go posypywać? xd Przecież nie jestem w stanie Cię przekonać, że "(...) a wcześniej zadania ciosu przez Kanta" jest odwołaniem do tego, o czym mówię. Nie mam fizycznej możliwości Cię przekonać. Albo to przyjmujesz, albo... nie wiem. Będziesz chyba musiał
Co mogę tu więcej dodać ¯\(ツ)_/¯ Idź dalej, nie trać czasu, bo nie wiem, na co liczysz, powtarzając jak to próbuję na kogoś wyjść we wpisie sprzed tygodnia. Jakby ci jakiś debil gadal o tym jak to próbujesz
Doprawdy, Twoje proby robienia fikolkow i unikow sa tak slabe jak Twoje poruszanie sie w sferze filozofii, a na koniec jeszcze doprawiasz to wszystko argumentami ad personam. Cudny popis Kambodży umysłowej :)