Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

danio_96 +1
Czy znacie może w Warszawie, bądź okolicach diagnostę, który nie sprawdza dokładnie auta podczas #badanietechniczne? Auto dziewczyny, Micra 2006r., ma minimalne wycieki oleju, 1l/1000km ubywa. Przy przeglądzie mojego auta, przyczepiał się diagnosta o dosłownie wszystko. Nie chciał mi podbić, bo oświetlenie tablicy rejestracyjnej czasami mruga (ten model tak ma).
Zależy mi na bezpieczeństwie, ale też na braku takich obsurdów. Z góry dzięki :)
#mechanikasamochodowa #skp
Zależy mi na bezpieczeństwie, ale też na braku takich obsurdów. Z góry dzięki :)
#mechanikasamochodowa #skp

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3712479.html
RemoteFX przeszło do mainstreamu, więc dzisiaj każdy dzieciak może mieć w miarę sensowną emulację GPU, zaś patrząc na to co potrafi docker i #linux, to pewnie i do gier się nadadzą za chwilę.
Gdyby do tego maleństwa wpakować GTXa 1050 i oszczędnego Xeona z TDP 15-30W, to pewnie by i #vr odpalił.
#pcmasterrace #takaprawda #windows #serwery #servermasterrace #wirtualizacja #embedded #iot
źródło: comment_1594850644Hj6jhBBEvMP7x1iQv6twZn.jpg
PobierzObecnie na całej działce montuję sieć na 5Ghz do prac nad telerobotem i systemu AR.
@fervi: Dobre żarty XD
Czy Linux do grania? Nie wiem. Może dzięki Google stadia się coś takiego stanie, ale wątpię. Możliwe, że Linux jest skazany na porażkę
Microsoft sam się poddaje z jądrem NT.
Do tego X86 w chmurze domowej z dostępem przez ZeroTiera, to będzie przedłużenie pracy urządzeń mobilnych na jednym ładowaniu, jeżeli mowa o grach.
No bo powiedzmy, że masz dobry komputer (no dobra, ty nie ;P Ale powiedzmy) i Windows na tym chodzi dobrze. A tutaj Microsoft odpala w VMce Linuksa (całego) i go tak ustawia, że nawet nie
Poza tym Xeon i Atom to dwie różne bajki jeśli chodzi o pobór mocy. Bardziej sensowny byłby mobilny i5. Mamy takie pudełeczka w biurze podłączone do tv i robi robotę jeśli chodzi i proste zadania.
Pietrek Kogucik to prorok kierunku rozwoju tej durnej cywilizacji.
Miałem HD 6870 w x16 i obok firepro v4800 na pcie x1, Linux kochał te karty i aplikacje w OpenGLu szło miedzy nimi rozciągać na wszystkie monitory.
Brakło mi tylko OpenCL a do farta, ale dziś wiem że
Niestety, ale brakuje do szczęścia Vulcana