Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

#biedronka #polityka
źródło: comment_159385167653qNY4koEKO0WzlaYjVpwC.jpg
Pobierzco do promocji to często na zwykłych kasach są problemy to i na samoobsludze też są
Dopiero u ubiegłym roku zacząłem na powrót się do nich przekonywać, bo aż przyjemnie się kasuje w takim Carrefourze, Rossmannie czy Leroy Merlin. Żadnego przymusu odkładania do strefy pakowania, dużo
@mk321: patrz pan, przypadkiem trafiłeś - a może kolegujesz się z B.G?
https://robonomika.pl/czy-roboty-beda-placic-podatki
Komentarz usunięty przez moderatora
Gorzej jeśli zakupy się robi raz w tygodniu, szczególnie w czasach koronawirusa. Wtedy się tam nie da zrobić zakupów.
@Ignac96: ja czasem wolę zwykłą kasę. Z samoobsługowymi jest spoko, dopóki wszystko działa. Jak wyskakuje jakiś błąd, to czasem żałuję, że nie poszedłem do zwykłej. Np. ostatnio miałem komunikat "w strefie pakowania jest towar, który nie powinien się tam znaleźć". Nie ma szatana ale jest błąd w sofcie albo wpisana zła waga. I co
Bardzo krótkowzroczne podejście, to że Ty nigdy nie miałeś to nie znaczy że nikt inny ich nie ma. Według twojego podejścia każdy człowiek na ziemi powinien mieć chyba takie same problemy bo inaczej to polactwo. No i nie kojarzę narazie sklepu w którym można płacić
Za to widze, ze Ty masz wielkie doswiadczenie w korzystaniu z kas samoobslugowych, skoro nie kojarzysz sklepu, w ktorym mozesz placic gotowka w kasie samoobslugowej xD.