Wpis z mikrobloga

@Ignac96: Przecież te samoobsługowe kasy w biedronce to jest jakaś porażka. Zazwyczaj jak są trzy to przynajmniej jedna z nich musi nie działać. Dodatkowo, skasowanie przyprawy i położenie jej na wadze tak, żeby maszyna wyczuła zmianę wagi graniczy z cudem. Skasowanie alkoholu to dodatkowe czekanie 5 minut na kogoś z obsługi (najczęściej zajmują się tym kasjerki, które muszą pracować na kasie obok XD). W niektórych biedronkach miałem taką sytuację, że maszyna
Pobierz p.....M - @Ignac96: Przecież te samoobsługowe kasy w biedronce to jest jakaś porażka....
źródło: comment_15938689459IPXa116gqqsanwo6D0pua.jpg
@Ignac96: no a jak bierzesz piwo to i stój pół godziny i oczekuj na karyne żeby Ci wiek zaakceptowała. Ostatnio chyba z 15 minut stałem bo chyba 2 pracowników na cały sklep. I jeszcze do mnie ze jak nie chce czekać to żebym nie przychodził xD
@Ignac96: @niezdiagnozowany: #!$%@? prawda, jak robisz duże zakupy to nawet nie zmieścisz wszystkiego na wadze, albo zacznie jej #!$%@?ć bo nie będzie jej się coś zgadzało. A jeszcze jak się zdarzy, że kupujesz jakiś alkohol to powodzenia w czekaniu aż ktoś podejdzie i podbije kartę.
Też na początku myślałem, że będę tylko do samoobsługowych chodził, ale po kilku razach doszedłem do wniosku, że szybciej wyjdziesz jak staniesz w kolejce, chyba
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ignac96: tam, gdzie robię zakupy i są te kasy, to przeważnie nieczynne, bo nie ma komu błędów kasować. Więc, dzięki ale postoję... ()
@Ignac96 lubię te kasy, jak nie mam żadnego pieczywa, warzyw, owoców lub cukierków, bo potem szukaj tych ikonek właściwych przez kilka minut, a nie daj Boże że w koszyczku z borówkami będzie o 1 gram za dużo, to ci #!$%@? błąd i czekaj 5minut na kogoś z obsługi żeby przystawił kartę, nawet nie sprawdzając o co chodzi
@Ignac96: Fajne jak bierzesz kilka produktów. Schody zaczynają się przy większej ilości, którą ciężko ułożyć na wadze, a także przy wszelkiego rodzaju ważonych rzeczach. Podczas jednych zakupów kilkukrotnie musiałem prosić kogoś o pomoc. I często widzę to samo u innych.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@chleb123: Dopuszczam i rozumiem dalsze istnienie ciemnoty w XXI wieku. Świętej pamięci pradziadek w wieku 85-90 lat używał karty. No ale to był człowiek inteligentny, dużo czytający.
@niezdiagnozowany to że nie potrafią tłumoki tego obsługiwać to raz, a dwa że te #!$%@?ńce mają kult gotówki we krwi. Jak sobie nie pomaca w portfelu spoconą łapą kasiorki i nie przekaże kasjerce to by chyba niezdzierżył jeden z drugim.