Wpis z mikrobloga

Co ja robie źle Mirki?

Tylko tyle że piszesz do laski imieniem Jessica co swoją mordkę jak ziemniaczek próbuje upgrade'ować suczą miną.
Na profilach typu badoo/tinder trudno poderwać laskę będąc poniżej 7/10, bo jest zwyczajnie za dużo fejków Chadów które sztucznie podbijają atrakcyjność takiej dżesiki, oraz spermiarzy którzy piszą do 100 dżesik dziennie robiąc im spam na skrzynkach i nie wiadomo komu odpisać
iczym się nie wyróżniasz, small talk jakbyś rozmawiał ze znajomym na przystanku.

Zaciekaw czymś lochę - zaproponuj szaloną przygodę (nie ruchanie) lub zadaj zagadkę, a potem proponuj spotkanie.

@Kieres: XD
A co on #!$%@? jest, klaun co ma zabawiać księżniczkę, żeby ta raczyła poświęcić mu czas ? kto lepiej pajacuje. Laski przed którymi trzeba pajacować nie są niczego warte.

Zaciekaw, zesraj się.. #!$%@? 12 lat masz gościu ?

Z jakiej paki
@MajsterBertaSS: Na moje to ostatnim zdaniem zdenerwowales czlowieka i tyle. W sumie to nie wiem co chciales z tej konwersacji. Jak dla mnie to pie... kocopaly po pierwszym zdaniu. Pytasz sie o plany na weekend po czym jakies #!$%@? ktore nikogo nie obchodza w stylu ze sie nawalisz na grillu. No super. Po takiej wrzucie w pierwszym zdaniu raczej powinna byc jakas propozycja dla niej z twojej strony... Jakby to nie
@pierogu: To takich rzeczy i myślenia to trzeba być trochę dalej niż mentalnym dzieckiem. Gdzież to przeciętniaczka na tinderze żeby od siebie coś dała, czy sama próbowała rozmawiać :P

Takich wydawałoby się normalnych rzeczy tam nie ma. Tam z reguły zalezy tylko facetom, a laski leżą i pachną.
jako ciekawostka na jakieś 270 par, 1, słownie jedna napisała pierwsza. wychodzi 0.3 czy 0.4%.
A zdanie nie pisze pierwsza to ma w
@MajsterBertaSS Przecież to co się dzieje tutaj w komentarzach to jakiś trolling. Jakby ktoś do mnie tak zagadywał to też bym go #!$%@?ł.

Zadajesz jakieś pytanie z dupy. Ok. Dostajesz odpowiedź, a zaraz sam sobie na nie odpowiadasz??XD Potem jakieś szybkie pytanie co się dzieje w Krakowie? A co to jakaś informacja turystyczna czy jaki #!$%@?.

Nie rozumiem skąd się biorą tacy ludzie jakaś totalna inwigilacja umysłowa. Możesz usnąć ten komentarz ale
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MajsterBertaSS: nie jesteś chadem. Ale jessici często mają #!$%@? we łbie, przypomniałeś mi, że znałem jedną taką jako dzieciak. Matko, jakie to było wyniosłe i nadęte xD A przy tym zwyczajnie próżne i głupie, zwykle mieszkanie w bloku z wielkiej płyty mieli, a ta mniemanie o sobie miała co najmniej takie, jakby była prywatna wyspa.
@r5678: @choochoomotherfucker: pewnie dlatego, że na tinderze masz znaczną przewagę różowych. Wbij sobie kiedyś na konto koleżanki i zobaczysz ile wiadomości dziennie dostają różowe. Ja pisząc z trzema różowymi na raz, zazwyczaj jedną oleję, bo nie chce mi się prowadzić tylu konwersacji na raz, to co ma powiedzieć różowa, do której pisze w jednym momencie 30 niebieskich? XD
Korona ci z głowy spadnie, jak zastanowisz się dwie minuty nad ciekawszym
@r5678 kobieta na tinderze ma mnóstwo par w krótkim czasie - koleżanka miała licznik polubień 99+ w dosłownie kilkanaście minut.

Dosłownie może nie nadążać odpisywać. Wyobraźcie sobie, że pisze do was 20 nowych facetów i tak codziennie. Nawet jakby chciała nie da rady odpisać.
Wysilać się też nie ma po co bo w końcu i tak jest wielu w kolejce. Gdzie tu mowa o pisaniu jako pierwsza.