Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Stopy_Mariusza +34
Piotr z Warszawy powiedział, że widział Majora w trumnie i wyglądał tragicznie.
Co on #!$%@? musiał wypić, że go tak zmasakrowało, że tydzień po zgonie nie nadawał się zbytnio do pokazania w trumnie.
#kononowicz
Co on #!$%@? musiał wypić, że go tak zmasakrowało, że tydzień po zgonie nie nadawał się zbytnio do pokazania w trumnie.
#kononowicz

Reasumując obrazi się na WŁASNĄ NIEUCZCIWOŚĆ.
@jos: Skąd wiadomo, że ci orbiterzy należą do jej celów? Może jej cele są inne niż oni w jej oczach?
I stawiam 5 zł, że to ona coś do niego czuje, bo inaczej jest mało prawdopodobne, że by o tym pisała.
Pudlo w #!$%@?. Zyj dalej w wyimaginowanym swiecie gdzie kazda dziewczyna to karynisko puszczajaca dziure kazdemu chadowi co sie do niej usmiechnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Brakuje mi gadu gadu i archiwum rozmow :(
@Tymariel: Kobieta mówi mężczyźnie, że on się jej nie podoba i mogą się co najwyżej kolegować: JAKIŚ PROBLEM #!$%@? INCELU? KOBIETA ROBI TO NA CO MA OCHOTE HUR DUR KWII
Mężczyzna mówi kobiecie, że ona jest dla niego nieatrakcyjna i
Jak czytam co niektore tutejsze wpisy to zastanawiam sie czy to ja jestem chory psychicznie czy wy
@maciss: Tutaj bym tak szybko nie wyrokował - to co odpisał gość jest znacznie dosadniejszym wyrażeniem tego o czym mówił kiedyś Nietzsche ( ͡° ͜ʖ ͡°)