Aktywne Wpisy

maikeleleq +31
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#linux #programowanie #informatyka #heheszki
źródło: comment_1591162949dVG2LeLA8EXX9XgjDdezMz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Animacje systemowe zawsze wyłączam na rzecz wydajności także się nie wypowiem ¯\_(ツ)_/¯
@zaorany: super reprezentatywny przykład. Czy jak ja napiszę że moja teściowa miała dużo problemów z Linuxem podczas gdy na Windowsie wszystko zadziałało to o czym to świadczy? xD
Nie chodzi tylko o pirackiego vcds i delphi, ale i np. 100% legalne interfejsy do LPG. Ich też nie obsłużysz na linuchu.
Zresztą, podejrzewam, że większości producentów samochodów nawet nie przyjdzie do głowy pisanie softu na linuxa i tak jest niestety z wieloma branżami.
ale takie mini distro raczej nie wróżą stabilności. Jak instalujesz Debiana czy Slacka jako desktop to sam się prosisz o długie godziny spędzone na konfiguracji :)
Ja od lat chce od linuksa na desktopie tylko tego żeby był jak najbardziej bezobsługowy do korzystania na codzień i serio, da się :) Przez 3 lata
Jak cię nie dotyczą takie problemy to tylko się cieszyć, bo niestety sporo osób one dotykają. Na starym sprzęcie z może 2010 roku nie miałem aż takich problemów. Teraz na nowszym już jest ich znacznie więcej. Myślałem że kwestia samej instalacji, ale po formacie dalej