Aktywne Wpisy
Seraficzna2 +13
Około połowa polaków ma styl przywiązania inny niż bezpieczny co oznacza, że bez psychoterapii prawdopodobnie nigdy nie będzie w stanie stworzyć trwałego i zdrowego związku. Miażdżąca nadwyżka takich osób znajduje się na aplikacjach randkowych, ponieważ wpadają i wypadają oni z rynku matrymonialnego i tak w kółko.
Osoby o stylu bezpiecznym mają filtr przez który (dość szybko) wchodzą w relacje z innymi osobami o stylu bezpiecznym przez co związki te są zdrowe i
Osoby o stylu bezpiecznym mają filtr przez który (dość szybko) wchodzą w relacje z innymi osobami o stylu bezpiecznym przez co związki te są zdrowe i

vladi_putin +29
Czy jest jakiś inny samochód który jest obecnie bardziej wieśniacki niż cupry? Większe ciary żenady wzbudzają chyba tylko chińczyki na drogach
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: IMG_1499
Pobierz

#linux #programowanie #informatyka #heheszki
źródło: comment_1591162949dVG2LeLA8EXX9XgjDdezMz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Animacje systemowe zawsze wyłączam na rzecz wydajności także się nie wypowiem ¯\_(ツ)_/¯
@zaorany: super reprezentatywny przykład. Czy jak ja napiszę że moja teściowa miała dużo problemów z Linuxem podczas gdy na Windowsie wszystko zadziałało to o czym to świadczy? xD
Nie chodzi tylko o pirackiego vcds i delphi, ale i np. 100% legalne interfejsy do LPG. Ich też nie obsłużysz na linuchu.
Zresztą, podejrzewam, że większości producentów samochodów nawet nie przyjdzie do głowy pisanie softu na linuxa i tak jest niestety z wieloma branżami.
ale takie mini distro raczej nie wróżą stabilności. Jak instalujesz Debiana czy Slacka jako desktop to sam się prosisz o długie godziny spędzone na konfiguracji :)
Ja od lat chce od linuksa na desktopie tylko tego żeby był jak najbardziej bezobsługowy do korzystania na codzień i serio, da się :) Przez 3 lata
Jak cię nie dotyczą takie problemy to tylko się cieszyć, bo niestety sporo osób one dotykają. Na starym sprzęcie z może 2010 roku nie miałem aż takich problemów. Teraz na nowszym już jest ich znacznie więcej. Myślałem że kwestia samej instalacji, ale po formacie dalej