Aktywne Wpisy

okoboji +262
chłop przegrywa - wypad na kołhoz, koniec kariery, alkoholizm, przegryw
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-11 o 19.09.38
Pobierz
diarrhoea +4
#mediolan2026
Ja się nie znam, ale czemu 8 miejsce to sukces i powód do łez?
Ja się nie znam, ale czemu 8 miejsce to sukces i powód do łez?

https://www.wykop.pl/wpis/49714779/antynatalizm-z-badan-wynika-ze-tylko-co-czwarty-po/
Miał bym to w nosie gdyby nie fakt, że szkodliwa sekta jaką są #antynatalizm - za główny cel przyjęli sobie unicestwienie gatunku ludzkiego a dąży do swych uorojonych celów podając kłamliwe informacje.
Otóż za źródłem (sic!) https://www.prawo.pl/kadry/cbos-78-proc-polakow-zadowolonych-ze-swej-pracy,274212.html
podaję, iż aż 78% polaków jest zadowolonych ze swej pracy.
@Wardandi w rzeczonym poście powołuje się na instytut Galluppa i jego badania - pozwalam więc sobie również załączyć prawdziwe wyniki ich badań:
https://news.gallup.com/poll/1720/Work-Work-Place.aspx
a w szczególności poniższą tabelę:
Wszystkim życzę dobrego weekendu
#antynatalizm - lepiej idźcie pobiegać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1590760838pHLMOfRAZxxXlnHZqBf6Gx.jpg
PobierzCzyli 56% jest zadowolona ale już tylko 15% jest zaangażowana w swoją pracę a reszta pracuje byle odbębnić. Coś tu nie gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Also powoływałem się na badanie Sedlak&Sedlak wg którego 3/4 Polaków nie jest zadowolona ze swojej pracy.
@flyingmonsterspaghetti: Bo ty tak mówisz
@flyingmonsterspaghetti: Bo ty tak mówisz
Super, tylko jaki to ma związek z etycznie wątpliwym aktem prokreacji.
niech w twym sercu zagości spokój! Dobrego weekendu.
Smutne to jest tworzenie nowych istot i skazywanie ich na śmierć. Wyzywaj sobie antynatalistów od kogo chcesz ale wiec, że dyskusji żadnej na tym nie zbudujesz, ot wylewasz swoje żale a na nic więcej cię nie stać niż argumenty ad personam. Kłamstwa tu nie ma a źródło badania podałem.
Jak masz coś merytorycznego to wal a za ten bełkot pełny jadu podziękuję.
@Werdandi: a co konkretnie jest złego w tego typu argumentach? Chyba że wasza sekciarska filozofia to tylko mrzonki oderwane od rzeczywistości (co z resztą jest faktem)? #antynatalizm jest wyjątkową dziedziną, w którą ewidentnie jego wyznawcy bazują na własnych, ograniczonych obserwacjach (co już wielokrotnie sami przyznawali).
@Werdandi: Ja, drogi przyjacielu nie jestem smutny z tego, że (jak to nazwałeś) jestem skazany na śmierć. Myślę, że 99% ludzkości się tym specjalnie nie przejmuje! To tylko twoje urojenia.
dobrej nocy!
No nie wiem może to, że zamiast atakować stanowisko filozficzne uprawiasz tanią erystykę próbując uwłaczać antynatalistom.
Dalej to robisz. Pogadajmy o antynatalizmie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż może najpierw przestań zarzucać mi kłamstwo mimo, że podałem źródło badania. Mam wrażenie, że rozmawiam z jakimś psycho-antyfanem w aluminiowej czapeczce.
@Werdandi: o... ten tag nie jest o antynataliźmie - on jest o rozgoryczeniu, smutku, chorobie, cierpieniu, rozczarowaniu, rozpaczy i przegrywie. A moją rolą jest wlać w serca odrobinę nadziei. Wasza filozofia składająca się z trzech argumentów na krzyż jest nudna, nieciekawa i prostacka. Któż chciałby o niej rozmawiać?
Chcesz wlać w serca trochę nadziei przychodząc tu i wyzywając antynatalistów od przegrywów, maniakalnie śledząc tag od tygodni o "jakiejś nudnej filozofii". Twoje życie musi być bardzo interesujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A reszta wrzutki niestety tak jak mirek @Werdandi napisał dość słaba. Antynatalizm
źródło: comment_15908428691P6rLhHOkxqlYjBCCVy8DE.jpg
Pobierz